....raz som kúpil morku , jedol som pečené stehná a bolo tam Zobraziť celý popis....raz som kúpil morku , jedol som pečené stehná a bolo tam plno ,,ihiel,, kostí ,ktoré mi to znechutili .... toto je recept kedy stými ,,ihlami,, vybabrete
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
v tlakovom hrnci si na oleji speníme nasekanou cibuli
                                                     - 
                                                    2
                                                    
pridáme mletú červenú papriku , premiešame a podlejeme vodou ,aby nám paprika nezhořkla
                                                     - 
                                                    3
                                                    
osolíme
                                                     - 
                                                    4
                                                    
vložíme morčacie stehná
                                                     - 
                                                    5
                                                    
.. uzavrieme tlakový hrniec a na slabom plameni pomalu dusíme , po hodine sa kosti - ihly nedali lahko vytiahnúť tak som dusil dalšiu pol - hodinku
                                                     - 
                                                    6
                                                    
.. stehná sú už mäkučké , vyberieme ich von
                                                     - 
                                                    7
                                                    
odstránime všetky kosti - ihly
                                                     - 
                                                    8
                                                    
v miske si rozriedime smatanku mliekom , alebo vodou a pridaním hladkej múky si spravíme zatrepku
                                                     - 
                                                    9
                                                    
tú potom prilejeme za stáleho miešania do hrnca a necháme prejsť varom
                                                     - 
                                                    10
                                                    
dochutil som trochou vegety
                                                     - 
                                                    11
                                                    
potom vrátime morčacinu nazpäť do hrnca
                                                     - 
                                                    12
                                                    
nazaver som dochutil octom
                                                     - 
                                                    13
                                                    
paprikáš - perkelt sa sice podáva z haluškami - noky ale mne to chutolo takto .... DOBRÚ CHUŤ
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


@eviana , @mesiar50 , @micanela .... ĎAKUJEM