Kuracie slimáky v šampiňónovej omáčke

egreska - fotkaegreska, 1. februára 2010
Kuracie slimáky v šampiňónovej omáčke
Foto: egreska

Suroviny





Postup

  1. 1

    Prsička si naklepeme,pokorenime,trošku posolime.Naukladame šunku,syr (alebo slaninku) , pokrajame na pasiky a zavinieme-spojime šparatkami.Masko opečieme na oleji,dokym nebude hotove.vyberieme na tanier a povyberame šparatká. Vo vypeku si orestujeme cibulku a šampiony.Omačku rozmiešame v smotane a vlejeme do hrnca,chvilu povarime.Ak sa vam zda husta ,mozete rozriedit vodou.Slimaky vložime do omačky a posypeme petrž.vnatou.Podavame so zemiakmi alebo s ryžou.

Diskusia k receptu

egreska
Dakujem,vyzera to pracne ale ide to rychlo,vyskušaj..je to super
martina34
Super nápad na nedeľný obed. Určite výborne chutí ako aj vyzerá. :)
5ka1
mnam mnam skvely obedik... dakujem :)
lubja
to bola dobrota, vyborne to vyzerá a ešte lepšie chutí, ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia