Hlavné jedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Voňavý zajac na veľkonočný stôl

Hlavné jedlá

Nenáročná, i keď menej tradičná príprava, veselý farebný vzhľad a prekvapivý chuťový zážitok - jedlo,...

prazdny

Údený hovädzí jazyk v šošovici

Hovädzie mäso

Hovädzí jazyk uvaríme vo vode do mäkka. Do hrnca pridáme cibuľu, koreňovú zeleninu, bobkový...

prazdny

Raráškovia

Hlavné jedlá

Názov receptu som si požičala od mne neznámeho autora. Pred mnohými rokmi som si do písanky...

prazdny

Zeleninové placky s jogurtovým dipom

Bezmäsité jedlá

Dnes som už naozaj nevedela, čo uvariť. Nakoľko sa snažíme v poslednej dobe zdravšie stravovať,...

prazdny

Široké rezance s bryndzou a rukolou

Cestoviny

Najchutnejšie budú s májovou bryndzou, ale potešia vás aj v zime. Ak dostanete chuť na...

prazdny

Cestoviny so zeleninovou omáčkou

Cestoviny

Mrkvu, cibuľu a cuketu očistíme, umyjeme, pokrájame na kocky a spolu s umytou, ...

prazdny

Zelený životabudič

Bezmäsité jedlá

Ľahké a pikantné zeleninové jedlo, hotové za pár minút...

prazdny

Linguine s morskými plodmi

Hlavné jedlá

Rýchla ľahká večera, ktorá vás navnadí na letné prímorské večery :)

prazdny

Kuracie plnené, na pare robené

Kuracie mäso

Ďaľší recept, tentoraz z úplne nového parného hrnca. Nemohla som vydržať tak som dostala predčasný...

prazdny

Plnená paprika

Bravčové mäso

Najčastejšie ju robím v letnom období, keď mám na záhrade svoju vlastnú úrodu papriky. Až do...

prazdny

Zapekaná brokolica

Hlavné jedlá

Tento recept mám od mojej tety a je velmi chutný ... deti sa nevedia dojesť...

prazdny

Lievance s jahodami

Dezerty

Do múky postupne pridávame mlieko a miešame, tak, aby bolo cesto hladké. Potom pridáme...

prazdny

Špeciálny segedínsky guľáš podľa mojej hlavy z mleteho mäska bravčového

Bravčové mäso

. oňahdy som našiel v mrazáku pol kila mletého mäska z prasiatka a ako som tak...

prazdny

Kuracie soté a palacinkové rezance

Kuracie mäso

Prišla nás pozrieť dcéra s vnučkou a rozkázala si plnené palacinky na slano. Tak vznikol tento...

prazdny

Cestoviny s krevetami

Cestoviny

Komerčný recept<br />

prazdny

Pečená fašírka

Hovädzie mäso

Cibuľu nakrájame na kocky (veľkosť podľa chuti), zmiešame s mäsom, vajíčkami, strúhankou a korením....

prazdny

Krehká bravčová pečeň

Hlavné jedlá

Mám rád pečeň v akejkoľvek úprave, tak som vyskúšal aj tento spôsob....

prazdny

Šošovicový šalát

Bezmäsité jedlá

Dlhšiu dobu som plánovala tento šalát urobiť, bála som sa, či to niekto bude jesť,...

prazdny

Lángoše

Hlavné jedlá

Langoše 1kg polohrubej muky, 1/2l mlieka , 1 kyslá smotana (250ml) , 50g droždia , štipka soli...

prazdny

Losos so zeleninou

Hlavné jedlá

Toto jedlo som si obľúbil pro rýchlu prípravu a nízku kalorickú hodnotu.

prazdny

Pečený bôčik na kyslej kapuste s vyprážanými bryndzovými pirohmi

Bravčové mäso

Dnešnou špecialitou v slovenských dobrotách bude pečený bôčik, ktorý nám pripravil šéfkuchár Miroslav Snopko.

prazdny

Hovädzie na zeleri a zázvore

Hovädzie mäso

Na cibuli osmažené dorůžova mírně orestujeme celer nakrájený na malé kostičky, přidáme nastrouhaný zázvor a mírně...

prazdny

Fazuľa chilli ako len chceš

Bravčové mäso

Fazuľa chilli ako len chceš - jednoduchý recept.

prazdny

Kuracie prsia so šalátom

Kuracie mäso

Toto jedlo patrí k mojím naj naj najobľúbenejším. Jemná chuť zeleninového šalátu, výrazne korenené prsia...

prazdny

Guláš z cíceru a mangoldu

Bezmäsité jedlá

Teplý guláš z cíceru a mangoldu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

prazdny

Zapekaný karfiol

Hlavné jedlá

mala som doma karfiol a nevedela som, čo by som s nim urobila tak ma napadlo, že...

prazdny

Treska s bylinkami

Hlavné jedlá

Filety nakrájame na kúsky veľké asi 5 cm. Cesnak olúpeme, prelisujeme a vymiešame ho so...

prazdny

Hubový perkelt s nokerľami

Bezmäsité jedlá

Keďže je práve teraz sezóna húb a nevieme čo s nimi (máme už pozavárane, nasušené a...

prazdny

Smotanový ryžový nákyp

Dezerty

Ryžový nákyp je vraj jedlo, ktoré môžete len milovať alebo nenávidieť. Ja ho teda milujem....

prazdny

Rezne obaľované v pohánkovej strúhanke

Kuracie mäso

Nejskôr, najlepšie deň vopred si osolíme a okoreníme grikorením rezne a pokvapkáme olejom a dáme do chladničky,...

prazdny

Zelerové karbonátky podľa Kuščika

Hlavné jedlá

Kuščik, to je po „vihodňarski“ troška a Troška, Zdeněk, je réžisér a dobrý! Nie...