Čínske Rezne

barbirik - fotkabarbirik, 8. apríla 2012

Neviem či sa takto volajú naozaj ale takto ich mám napísané v zošite po mame sú to vlastne nakladané rezne chutia naozaj výborne.

10
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

1,5 kg
5 lyžíc pl
5 ks
1 lyžica pl
1 lyžica pl
1 kavova kyžička
1 kavova kyžička




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny dobre rozmiešame v hlbšej myse.

  2. 2

    Nakrájame si rezne naklepeme a osolíme.

  3. 3

    Rezne vložíme do mysy z marinádou vložíme na 12 a viac hod do chladničky.Vyprážame na oleji.Vypražíme len tolko kolko potrebujeme. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

helca103
robím podobné ale bez majonézy aj tieto môžu byť fajn a šťavnaté
martamm
Toto moze byt vyborne a paci sa mi, ze to mozem mat v chladnicke par dni, ukladam
evanaaa
Takto marinované s majonézou a s vajcami som robila kuracie, síce tam nič čínske nie je, ale na jedenie je to dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia