Fitness Jedlo 229kCal

kittyweiss - fotkakittyweiss, 4. decembra 2014

Ja varim na dva dni dopredu vzdy takze robim osem porcii naraz. Toto je recept na jednu nakolko som to chcela rozobrat do jednotlivych Zobraziť celý popisJa varim na dva dni dopredu vzdy takze robim osem porcii naraz. Toto je recept na jednu nakolko som to chcela rozobrat do jednotlivych davkovani. Ryza ma 75kCal, Brokolica 68kCal, Kura 86kCal a nutricne hodnoty su: Tuk-3g ( ano viem rada si toto pripominam :) super ze? ) Karbohydraty-30g ( zdrave z brokolice ) a protein 22g ( super ). Kura Grilujem, ryzu varim aj brokolicu varim ale len par minut mam ju rada polosurovu (ona sa jedava aj surova takze kazdemu ako chuti) x Dobru chut

1
porcia
60 minút
príprava

Suroviny

20 g (aj iný druh)
1/8 ks
1/4 ks




Postup

  1. 1

    Uvarim si ryzu v hrnci (inak ju varit ani neviem :) .... ja ju solim len velmi malinko morskou solou ale to je uplne jedno kazdy si to osolte cim chcete :)

  2. 2

    Brokolicu varim nech je hotova tak na poli - kazdy ma rad inak ona sa jedava aj surova takze od surovej az po maximalne uvarenu to nechavam na vas :)

  3. 3

    Kura robim na grile ( ja nekorenim ale kazdy podla chuti ) - nakrajam ho potom na male kocky :) takze mi staci vidlicka :)
    ---------------vzhladom na predosle komentare k mojmu ryba/zemiaky/hubky fitness jedlu - ak nemate zaujem o zdravu vyzivu alebo si myslite ze potrebujem k stastiu vidiet fotky starnucich bodybuilderov neminajte svoj cas :) Dakujem - tato dieta nieje jednoducha a nieje pre kazdeho ja vzdy vravim ze keby bolo fitness lahke - kazdy by bol fit a neodsudzujem ludi co jedia cukor a tuk - kazdy ako mu chuti ja sa snazim zdielat moju vyzivu nakolko mozno niekto bude rad ze to tu uvidi :)
    Tak isto ak chcete viac info o zdravej vyzive a trening plan moj FB je Kitty Weiß (ss)

Diskusia k receptu

kittyweiss
Je to 30gramov na jednu porciu .... obrazok je s osmimi porciami a ratala som to na porciu :)
tonya
ahoj kittyweiss ako mam tomu rozumiet ze osem porcii na dva dni jes dva dni 4*to iste jedlo alebo je to pre viac ludi dakujem a drzim palce
slavka2012
Krabicky vyzeraju pekne a ich napln chutne. Myslim, ze po Vianociach sa nimi budem inspirovat :-). Ryzu vazis pred uvarenim, alebo uz uvarenu?
caterina
@kittyweiss...ja ta nejdem kritizovat za tvoj styl stravovania, ty musis vediet co robis. Ale poviem svoj nazor...kazdy kvalitny vyzivovy poradca ti povie, ze byt stihla a zaroven zdrava znamena jest...a jest pestro. Aj tuky su potrebne, inak sa zo zeleniny neuvolnia vsetky potrebne latky. Neviem odkial cerpas vsetky tie fitness rady, ale zvaz to, lebo si poskodis zdravie (a nebudes prva...vek nepusti)
autumn
Ľudia sa snažia aplikovať svoj názor pre každého, ale zabúdajú na to, že každý človek je individualita. Nechcem, aby to vyznelo zle, ale s ľuďmi je to ako so zvieratami. Niektorému stačí máličko, iné potrebuje zjesť veľa. Neexistuje presný vzorec stravovania, ktorý by bol vhodný pre všetkých. Tak sa riaďte svojou hlavou a dajte si navzájom pokoj. Nuž a čo sa receptu týka - fajn, zvyknem si často robiť podobné záležitosti, akurát hojne korením :)
kukulienka71
Osobne by som asi nevedela jesť dva dni pos ebe 8 porcií rovnakého jedla, mám rada pestrú stravu. Ale obdivujem všetkých, ktorí sú natoľko odhodlaní, aby tvrdým tréningom a radikálnou zmenou stravy(v rozumných medziach) dosiahli svoje ciele. Ono sa po čase aj tak ukáže, či tá strava mu vyhovuje alebo nie. Nie som proti tomu, aby si sem, Kitty, pridávala takéto jedlá, určite inšpiruješ nie jedného. Výpočet kalórií je k tomu bonus:-)
pipnat
nenechaj sa odradiť, ja tiež preferujem zdravšie alternatívy:)bielu múku ani cukor nepoužívam, sladím stéviou, milujem kokosový olej...našťastie sa k tomuto nemusím nútiť, lebo mi to veľmi cutí...je však pravda, že si to väčšinou jem sama, deťom a manželovi varím "normálne", aj keď aj tam niekedy "zakamuflujem" niečo zdravšie...a ani si to nevšimnú:)
kittyweiss
@pipnat ano ani ja sa nenutim a chuti mi to :) jej to je super ze takto zdravo :)

@autumn ja suhlasim s tvojim nazorom na kazdeho funguje nieco ine a samozrejme kazdy ma iny metabolizmus.... mne telo nepali tuky nakolko mam v rodine problemy so stitnou zlazou ale ked idem na tuto dietu tak to funguje ...

@tonya ja mam ranajky vlocky s kokosovym olejom, potom na dedsiatu3 vajcia jedno cele dve bielkakoli proteinu a potom mam tieto styri porcie. Kazde dva tyzdne to obmienam takze nielen dva dni to iste ale dva tyzdne alebo niekedy aj tyzden :) da sa na to zvyknut a mne to celkom vyhovuje a pri tejto cistej strave ... :) len na vianoce si dam 24.12 - 26.12 trosku pauzu lebo skusam piect z tejto stranky kolaciky :)

@slavka2012 ryzu vazim pred uvarenim. Surovu.
2010
Ja tomu nerozumiem som na ovela volnejsej diete ako tvojich 1200kCal a ja si slovenske jedla nemozem dovolit a ty tu pises ze obdivujes slovensku kuchynu...no jeden vacsi pagac je podla tabuliek 534kCal, takze max 2 pagace denne a nic viac a robit cely den a potom ist do fitka na 2 hodiny?
 www.kaloricketabulky.cz/pagac-skvarkovy/...
smajliqa
@2010
oskvarkovy pagac si podla mna moze dovolit clovek, co ma riadny kaloricky prijem, teda 2000-2500 kalorii denne, a teda sa mu tam aj ten pagac vojde, napriklad na desiatu,, ale absolutne ho pri diete neodporucam, je absolutne nevhodny...
pri prijme 1200 kcal denne je vhodna maximalne zelenina, kuracie maso, ryby, uvarene zemiaky,,, jogurt, tvaroh, a ovocie.
viac si clovek dovolit pri tejto diete nemoze..
ja uz som si presla vselicim, ale telo potrebuje raz za cas aj sok, a poriadne zhresit,,,!!!
kittyweiss
Ja pozeram recepty a varim skusam domace jedla ja mozem raz tyzdenne jest plnokaloricke jedlo tak vtedy robim pre seba a pre priatela nakolko on nikdy nemal slovenske jedla predtym tak vyvaram a ucim sa aby som si pripomenula nasu kuchynu normalne inak to nejem @2010 mas pravdu pri 1200 kalorri si nemozem dovolit knedlu s omackou a mesom ..... ale ked je sobota mam 4 hodinove volno kde si to dat mozem :) a aj davam niekedy :) a vianocne pecivo vsetky recepty z tejto stranky :) zacinam tento vikend jupiiiii
jamarlen
pestrá strava - to je ikona…..
zistilo sa, že ak sú naporúdzi farebné cukríky, ľudia ich zjedia niekoľkonásobne viac, ako jednofarebných….ak jedlo obsahuje sacharidy, proteíny a tuky, je to pestrá strava. takže, @kittyweiss , verím ti, že tie štyri rovnaké jedlá denne ti udržia apetít na uzde a hlavne, nemusíš a stále v mysli zapodievať jedlom…
niektorí odborníci však upozorňujú, že ak jeme to isté jedlo viac ako 3 dni po sebe, začína vyvolávať alergiu…takže najlepšie by boli iba 3 škatuľky….
držím palce s motiváciou, čo neprerastie v posadnutosť, páááá:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia