Guláš z cíceru a mangoldu

podravkaPodravka, 7. júla 2017 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Guláš z cíceru a mangolduFoto: podravka

Teplý guláš z cíceru a mangoldu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

3 PL
1 ks malá
480 g uvarený
100 g
390 g
1 ČL
1/2 ks
1 PL
2 strúčiky

Postup prípravy

  1. 1

    Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.

  2. 2

    Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.

  3. 3

    Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist