Guláš z cíceru a mangoldu
Foto: podravka
Teplý guláš z cíceru a mangoldu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou vegety, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
- 2
Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
- 3
Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.
Tiež cícerová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu