Cícerová polievka
Cícerová polievka

Guláš z cíceru a mangoldu

podravka - fotkapodravka, 7. júla 2017. Komerčný recept.
Guláš z cíceru a mangoldu
Foto: podravka

Teplý guláš z cíceru a mangoldu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

3 PL
1 ks malá
480 g uvarený
100 g
390 g
1 ČL
1/2 ks
1 PL
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou vegety, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.

  2. 2

    Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.

  3. 3

    Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Diskusia k receptu

sashan
Nepoužila by som cukor a dochucovadlo Podravka.Ináč,mangold s cícerom chutia spolu veľmi dobre,často ich spolu kombinujem.
gabusa
Varim podobný recept, ale so špenátom ,je to rýchle a moc chutné ,škoda že mangold je málo dostupný .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia