Postup
-
1
Na kl oleja osmažíme šampiňóny nakrájané na plátky, osolíme, okoreníme, trochu podlejeme a udusíme. Potom nakrájame nadrobno pol plátku šunky, pridáme PL rozhabarkovaného vajíčka a spoločne osmažíme.
- 2
Teľacie mäso rozkrojíme na 2 tenké plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na jeden plátok mäsa dáme šampiňónovú náplň, zakryjeme druhým plátkom, a zopneme po obvode špáradlami.
- 3
Obalíme v hladkej múke, vo vajíčku a v strúhanke a usmažíme na panvici len zľahka potretej tukom. Podávame s varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu