Švédsky rezeň

redakcia - fotkaredakcia, 1. marca 2010

Suroviny

100 g
50 g
2 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na kl oleja osmažíme šampiňóny nakrájané na plátky, osolíme, okoreníme, trochu podlejeme a udusíme. Potom nakrájame nadrobno pol plátku šunky, pridáme PL rozhabarkovaného vajíčka a spoločne osmažíme.

  2. 2

    Teľacie mäso rozkrojíme na 2 tenké plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na jeden plátok mäsa dáme šampiňónovú náplň, zakryjeme druhým plátkom, a zopneme po obvode špáradlami.

  3. 3

    Obalíme v hladkej múke, vo vajíčku a v strúhanke a usmažíme na panvici len zľahka potretej tukom. Podávame s varenými zemiakmi.

Recept je zaradený do kategórií:
Teľacie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Vyprážané, Rezne a steaky

Diskusia k receptu