
Kaša z ovesných vločiek s krupicou
Pridaná krupica pokrm zjemní. Ovesné vločky: - zmierňujú pocit hladu (chránia pre obezitou) ...

Plnené listy pekinskej kapusty
Plnený kapustný list trochu inak. Chuti skvelo, aj žena ma pochválila.

Syr bez vyprážania
Tento recept mám z internetu, je to veľmi jednoduché a hlavne rýchle...

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Komerčný recept<br />Omáčka zo sladkého bieleho vína a smotany vyčaruje z vášho obedu zamatový zážitok.

Plnené cuketové kvety
Toto predjedlo je na Slovensku este neobvykle, ale v juznych krajinach uz davno velmi oblubene. Cuketove kvety...

Guláš možno trochu inak
Receptov na guláš existuje aspoň toľko, koľko receptov na halušky, či na kapustnicu. Robievam...

Grilovaná zelenina s cestovinou
Tento receptík pripravila včera na večeru moja polovička. Rýchle, jednoduché a mňamo.

Jablkovo-škoricové palacinky s tvarohovým krémom
Obľúbené palacinky našich detí potešia aj veľkých. Ľahký obed k sýtej polievke alebo večera.

Granadír, ktorý chutí všetkým
Spôsob akým pripravujem klasický granadir nik nepozná a keď ho takto pripravím, chutí aj tým, ...

Grilované marinované cukety s indickou cuketovou rýží
Krásný čas cuket. Mám ráda cukety. Miluju polévky, saláty, jednoduchá jídla. Jedno...

Plnený karfiol so syrovou omáčkou
Tento recept ma upútal v jednom zahraničnom časopise už veľmi dávno a tak si ho pripravujem podľa...

Plnená roláda z mletého mäsa
Mäsová roláda plnená praženicou, šunkou, hráškom a nakladanou paprikou.

Grilovaná panenka so šípkovou omáčkou
Očistené mäso (200 g na porciu), pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme. Na rozpálenom grile...

Pečená krkovička s hranolkami
Čaro pečenej krkovičky som objavila na obede u kamaráta. Sama si ju robievam už nejakú tu...

Morčacie stehná v jablkovej omáčke
Inšpirácia z augustového čísla Apetitu, s malou obmenou

Kuracie prsia s parmezánom
Vždy keď naďabím na rcp s parmigiano reggiano dostanem úžasnú chuť na slovenský údený oštiepok. Už...

Pečený moriak s gaštanovou plnkou
Obliekať vianočný stôl... nuž nepoznám väčšiu radosť. Môžem na ňom spojiť klasiku s modernou, ...

Indické hovädzie Garam Masala
Garam Masala je zmes indického korenia, ktoré sa používa do rôznych jedál. Ja som metódou...

Palacinky zapekané so špenátom
Pripravíme palacinkové cesto, ale hustejšie než na sladké palacinky (hrubšie palacinky lepšie udržia plnku). Rozmrazený...

Grilovaná krkovice v lázni
Nejlahodnější maso jaké si můžete připravit. Nejen krkovici. Množství oleje je pouze orientační, je...

Köfte so šťavnatou ryžou a zemiakmi z jedného plechu
Úžasne chutné jedlo, ktoré vám odporúčam vyskúšať. Kombinácia ryže, zemiakov a köfte, zaliata vývarom je jednoducho niečo fantastické!...

Pečený bôčik na kyslej kapuste s vyprážanými bryndzovými pirohmi
Dnešnou špecialitou v slovenských dobrotách bude pečený bôčik, ktorý nám pripravil šéfkuchár Miroslav Snopko.

Roláda z mletého mäsa s hráškom
Na sobotný či nedeľný obed alebo nastudeno na misu či medzi dva chlebíky na výlet, naša...

Vyprážané vajcia s mletým mäsom
páčil sa mi obrázok pri recepte na toto jedlo, tak som vyskúšala a jedlo z obrázku chutilo......

Baklažánové pizze vegan-bezlepkové
Vhodné ako predkrm, hlavné jedlo alebo ako občerstvenie na párty

Čerešňový nákyp – Kirschenmichel
Toto jedlo sa dakedy jedávalo ako hlavne jedlo/hlavný chod. Je to niečo podobné ako slovenská žemľovka...

Taštičky plnené kačacinou s pyré z červenej kapusty
Kačacie stehná umyjeme, očistíme, osolíme, posypeme mletou rascou. Rúru predhrejeme na 120 stupňov a...