Foto: jody
Neviem, čo mám v poslednej dobe s tými francúzmi... :-) No, akokoľvek, toto je ďalšia varianta kuracích rezňov v cestíčku. Nám veľmi chutili, skúste Zobraziť celý popisNeviem, čo mám v poslednej dobe s tými francúzmi... :-) No, akokoľvek, toto je ďalšia varianta kuracích rezňov v cestíčku. Nám veľmi chutili, skúste aj vy.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäsko prekrojíme naplocho, aby sme nemali hrubé rezne. A dáme variť očistené zemiaky.
-
2
Rezníky ochutíme čerstvo zomletým korením. Ja solím málo, rezne už vôbec nie, ale vy si dosoľte podľa chuti.
-
3
Z vajíčok, vody, múky a soli vypracujeme hustejšie cestíčko, do ktorého nakoniec pridáme provensálske bylinky.
-
4
Tesne pred vyprážaním obalíme mäso v strúhanke, ...
-
5
...v cestíčku a potom vypražíme vo väčšom množstve oleja. Odkladáme na servítku, aby vypila nadbytočný tuk.
-
6
K uvareným zemiakom pridáme maslo a vňať, hrniec prikryjeme pokrievkou a zatrepeme, čo nám sily stačia.
-
7
No a už len naložíme na taniere a k tomu ešte veľké množstvo čerstvej zeleniny. Dobrú chuť.
@Jody , su krasne, aj my mame tuto verziu velmi radi a spravne podotykas, ze hrube rezne v jemnom cesticku nie su chutne.