Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to moja vlastná obmena.
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Jazyky,srdce,cibuľu,klobásu a huby pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme olej.Do rozpáleného oleja dáme cibuľu.
- 2
 Keď je cibuľa zlatistá tak pridáme pokrájané jazyky a srdce.Trochu porestujeme pridáme soľ, vegetu,mleté čierne korenie a trochu porestujeme. Pridáme klobásu,huby a dusíme a potom pridáme lečo a kečup podľa chuti.
- 3
 Keď je soté mäkké tak ho odstavíme do hotového pridáme smotanu.Ak chceme pikantné tak pridáme feferónky. Podávame z cestovinou alebo z inou prílohou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu