Soté po maďarsky z bravčového jazyka a srca

peter64 - fotkapeter64, 28. apríla 2010

Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to moja vlastná obmena.

Suroviny

3 ks
2-3 ks
2 ks
200-350 g
7 dl
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jazyky,srdce,cibuľu,klobásu a huby pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme olej.Do rozpáleného oleja dáme cibuľu.

  2. 2

    Keď je cibuľa zlatistá tak pridáme pokrájané jazyky a srdce.Trochu porestujeme pridáme soľ, vegetu,mleté čierne korenie a trochu porestujeme. Pridáme klobásu,huby a dusíme a potom pridáme lečo a kečup podľa chuti.

  3. 3

    Keď je soté mäkké tak ho odstavíme do hotového pridáme smotanu.Ak chceme pikantné tak pridáme feferónky. Podávame z cestovinou alebo z inou prílohou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
dnes niečo úplne nové, dobréééééé (pre mňa radšej bez klobásy, nahradím koreninami, čo sa do nej pridávajú) mám rád morčacie srdcia a žalúdky, pre ich chuť aj že treba žuvať, dá sa to aj z nich?
Ano dá sa to aj z morčacími alebo kuracími srdciami a žalúdkami.
ja mam vždy jazyk a srdce z diviny tak skúsim z toho.dobrý tip