Falošné bryndzové pirohy

daanoo - fotkadaanoo, 4. augusta 2011
Falošné bryndzové pirohy
Foto: daanoo

Výborný a jednoduchý recept najedený na internete.

Suroviny

300 g
400 g väčšia
400 g




Postup

  1. 1

    V osolenej vode si uvaríme cestoviny a na malé kocky pokrájané zemiaky. Uvarené cestoviny a zemiaky zmiešame s bryndzou a roztopeným maslom. Posypeme posekaným kôprom alebo pažítkou. Podávame s kyslým mliekom, prípadne pochúťkovou kyslou smotanou Verte, falošné bryndzové pirohy, vám pochutia lepšie ako akékoľvek mäso.

Diskusia k receptu

pacik
Rýchle a určite dobré, skvelý recept na bezmäsitý piatok :-)
3sandra3
páči sa mi tvoj recept,,,, rýchly a chutný.... uvarím si
daanoo
Ďakujem za komentáre prvý krat toto jedlo som jedol na chate keď jedna teta to robila. Veľmi mi to zachutilo tak som si recept musel najsť =)
jamarlen
véééľmi sa mi páči tento receptík - prirodzené suroviny, chutnučká ombinácia burinie, rýchla príprava a určite sa dá aj šelijako obmieňať... lepšie ako granatír, a pritom tie isté základné suroviny. určite budeme často varievať, tak vďaka
jamarlen
P.S. ospravedlňujem sa za nedoklepy v texte, v nočných hodinách mi asi došli sily a slabo mi to ťuká:)))
jamarlen
tak sme ich už dneska mali, bez vaľkania, aj iných piplačiek . dali sme však menej bryndze (kvôli tuku)a prilepšili trochou postrúhaného, menej tučného syra.
skvelé, rýchle varenie pri malej, ročnej, náročnej princeznej:))
daanoo
Postrúhany syr to môže byť dobre. Moja mama postrúhany syr použila na cestoviny s vajcom a výborne to chutilo. Odporučam! :)
medulienka122
tiež je to dobrá alternatíva, si šikovný, že si nám to napísal, keby ja som vám povedala, čo môj muž papal ako bryndzáky: vyvarené mušličky stredné, bryndza, slaninka- dodnes nevie, že neboli pravé/v polievke mušličky nedá do úst/,xixi
daanoo
Už som to dlho nejedol si to musím uvariť :)
modrykamen
Robím tak isto keď treba rýchli obed, či večeru. Ale pre chlapa bez slaninky? A mne sa žiada aj za lyžičku kyslej smotany.
salinka
@daanoo , samozrejme, ze mozes, bude ma tesit:-) A prepac, ze sa mi to podarilo pridat az na 4-krat, viac som zdatna vo vareni, ako v pocitacovej technike:-))) Inac ten tvoj recept nema chybu: rychle a vyborne jedlo.
daanoo
práveže počítačovo technika by to krajšie nedokázala :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia