Zajac na víne a francúzskej horčici

redakcia - fotkaredakcia, 7. októbra 2009
4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,2 kg
50 g
30 ml
1 ks
6 strúčikov
1 hrsť
120 ml
400 ml
200 ml




Postup

  1. 1

    Domáceho zajaca rozdelíme na 8 častí. Na masle a oleji opečieme mäso z obidvoch strán. Mäso vyberieme z hrnca a na jeho mieste urestujeme nahrubo nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, čerstvé bylinky (petržlen, tymian) a bobkový list.

  2. 2

    Okoreníme mletým čiernym korením, pridáme horčicu, urestujeme,zalejeme vodou a vínom.

  3. 3

    Vložíme späť mäso zo zajaca, osolíme a dusíme veľmi miernym varom hodinu.

Diskusia k receptu

Vymazať
nelajsia
:-) práve sa pripravuje a aj zajačia polievočka...dnes si pochutíme, vďaka za receptík, ja som pridala aj plátky slaninky...:-D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia