4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Domáceho zajaca rozdelíme na 8 častí. Na masle a oleji opečieme mäso z obidvoch strán. Mäso vyberieme z hrnca a na jeho mieste urestujeme nahrubo nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, čerstvé bylinky (petržlen, tymian) a bobkový list.
- 2
Okoreníme mletým čiernym korením, pridáme horčicu, urestujeme,zalejeme vodou a vínom.
- 3
Vložíme späť mäso zo zajaca, osolíme a dusíme veľmi miernym varom hodinu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.trpasliciezajace.estranky.cz/clanky/kralik-alebo-zajac---trochu-zool...