Vyprážané vajcia s mletým mäsom

sneica - fotkasneica, 9. októbra 2011
Vyprážané vajcia s mletým mäsom
Foto: sneica

páčil sa mi obrázok pri recepte na toto jedlo,tak som vyskúšala a jedlo z obrázku chutilo...

Suroviny

300 g
4 ks natvrdo
2 strúčiky
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    vajička uvaríme na tvrdo...

    Vyprážané vajcia s mletým mäsom - obrázok 1
  2. 2

    mlete maso ochutime soľou,mčk,a cesnakom...vajicka obalime v mletom masku rukamy vytvarujeme gule ktore obalime v trojobale a vyprazame...

    Vyprážané vajcia s mletým mäsom - obrázok 2
  3. 3

    ako priloha,zemiakove pyre...

    Vyprážané vajcia s mletým mäsom - obrázok 3
  4. 4

    mrzi ma to ale asi su fotky ktore som chcela prikladat k fotoreceptu velke,pretoze som mala problem pridavat k bodom...tak aspon tieto ja skusim este upravit ostatne...

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Joj @sneica , aký máš pekný receptík, aj pofotené, aj pekne napísaný. Poznám tento recept, len nás je viacej tak ja ho robím do pekáča a tiež je fašírka taká okatá. Máš to veľmi pekné, si šikovnica.
Najá, zóizdas....zmysel pre nezmysel... Cisto matematicky: nesedia ti cisla vajec! Zato ti sedi moja statistika, podla vzorca vlady: 90% balast a v tych 10 najdes perly! Pre mna, amatera, je to uuuzasny recept s ktorym som sa za polstorocie nestretol! Nemam fritezu, ani si nedokazem predstavit strudlu 6 vajec po sebe, ale idem do toho, akurat struhanku vymenim za podrvene kornflexy. Vyzera to na slusnu spotrebu oleja, takze to vyskusam v style geparda: "Dezko, ktore zviera je najrychlejsie na svete? Ta gepard! Vyborne, a vies aj ktory vtak je najrychlejsi? Ta gepardov, ńee..." SK preklad: v tom oleji vyprazim aj hranolky....
dakujem za kladne komentare @tatranka vyskusam tu roladu,iste bude pekne urobit studenu oblozenu misu na sviatky...@marauder ja genau, nesedia mi čísla vajec :) ale vyprážala som iba 4 a dalšie 2 som zjedla lebo mi neostalo to mlete mäso na obalenie...:)))

Pridaj komentár k receptu: