prazdny

Waflové rozetky

Dezerty

Volajú sa aj vysmážané kvety. Robia sa v období fašiangov podobne ako šišky či fánky....

prazdny

Vajíčková polievka

Bezmäsité jedlá

Sýta polievka z pár ingrediencií pre každého hladného.

prazdny

Ananásové ragú s pečenou krevetkou

Slané chuťovky

Nasekaný ananás premiešame s troškou restovaných mandlí, pridáme čili a mätu.

prazdny

Zaprávané kurča s hríbmi

Kuracie mäso

Čisté kurča rozporciujeme a osolíme. Na rozpalenom masle opražime na tenké plátky nakrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu....

prazdny

Tapas s nakladanou paprikou

Slané chuťovky

Manchego je syr vyrábaný v španielskej oblasti La Mancha z mlieka oviec plemena Manchega. Zreje od...

prazdny

Cícerový šalát s chrumkavou syrovou tortillou

Hlavné jedlá

Fantastická a lahodná rýchlovka, ktorú doma pripravíte za pár minút....

prazdny

Šalát z cviklových listov

Bezmäsité jedlá

Drvivá väčšina ľudí listy cvikly vyhadzuje. Pritom majú vysokú nutričnú hodnotu, obsahujú veľa vitamínov a minerálov a sú hodnotnejšie ako bežne používané hlávkové šaláty...

prazdny

Vegetariánska omáčka na špagety z červenej šošovice

Cestoviny

Jednoduchý a rýchly typ na bezmäsitý hlavný chod najmä pre milovníkov špagiet.

prazdny

Kakaový mousse zo sladkých zemiakov

Dezerty

Sladký zemiak ošúpeme, nakrájame na kocky a uvaríme domäkka.

prazdny

Tekvicové šúľance so syrom

Bezmäsité jedlá

Ak chcete šúľance vyskúšať na trochu iný spôsob, použite namiesto zemiakov do základu tekvicu....

prazdny

„Tuhé" mäsité gule

Bravčové mäso

Mäso, korenie, soľ a vajcia zmiešame a dobre premiesime. Zmes zahustíme trochou strúhanky a...

prazdny

Špagety z chladničky

Kuracie mäso

Keď neviem čo variť, pozriem do chladničky a začínam variť. Tieto špagety na obed chutili...

prazdny

Perníkové ovsené vločky

Bezmäsité jedlá

Rýchle a chutné raňajky, ktoré zasýtia na celé dopoludnie.

prazdny

Cestovinový šalát

Cestoviny

Uvarené, vychladnuté a pokrájané makaróny dáme do misy. Papriky umyjeme, očistíme a spolu so...

prazdny

Štrúdľa s tvarohom, so šľahačkou a zmrzlinou

Koláče

Štrúdľa. Toto slovo keď započujete začnú sa vám zbiehať slinky. Raz som prišla zo školy...

prazdny

Jablkové taštičky so škoricovou zmrzlinou

Dezerty

Škoricová zmrzlina: Struk z vanilky nakrojíme a nožom vydlabeme dreň. Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme...

prazdny

Biele božteky

Koláče

Čokoládu zmiešame s pokrmovým tukom a vo vodnom kúpeli necháme rozpustiť. Necháme chvíľku vychladnúť a malou lyžičkou...

prazdny

Zapekané papriky s mletým morčacím mäsom, ryžou a medvedím cesnakom

Hlavné jedlá

Plnené papriky sú klasikou, no v tejto verzii s mletým morčacím mäsom, ryžou SOS Classic a medvedím cesnakom získavajú sviežu jarnú chuť....

prazdny

Pravý valašský frgál

Koláče

Je to moravský koláč, ale nie tak neznámy na Slovensku ako koláč, makovník... Ja...

prazdny

Zeleninová polievka s vianočnými ozdobami

Bezmäsité jedlá

Z plátkov očistenej zeleniny vykrojíme formičkami rôzne tvary.

prazdny

Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami

Bravčové mäso

Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.

prazdny

Pomarančová pochúťka

Dezerty

Umyté a suché pomaranče rozrežeme napoly. Dužinu lyžičkou opatrne vyberieme a pokrájame na malé kúsky. Banány...

prazdny

Jemná knedľa

Bezmäsité jedlá

Veku nakrájame na plátky, namočíme do mlieka. Potom primiešame olej, žĺtky, soľ a...

prazdny

Kurací 3 boj

Kuracie mäso

Suroviny na marinády si zmiešame kazdu zvlast . Kuracie stehná umyjeme a namočíme v marinádE...

prazdny

Čokokoláčik s tvarohovou plnkou

Koláče

Milujeme ho, receptík na čokokoláčik mám od kamarátky Peťky a plnku som si už dotvorila z iného...

prazdny

Nepečený dezert - variácia na krémeš

Dezerty

Výborný nepečený dezert, ktorý chutí naozaj každému, rýchlo pripravený a ešte rýchlejšie zjedený.

prazdny

Džem z arónie

Nátierky

Obávala som sa, že džem bude trpký, ale mýlila som sa. Je výborný

prazdny

Lieskovcové hniezda

Dezerty

Veľmi chutné nepečené koláčiky z pečených lieskových orieškov.

prazdny

Cestoviny s bazalkovým tofu

Cestoviny

Tofu je surovinou na prípravu mnohých jedál. Jeho príchuť volíme podľa toho, čo z neho chceme pripraviť...