Mliečna ryža
Mliečna ryža

Mliečna ryža podľa Chuť od Naty

ryzasos - fotkaRyža SOS, 20. septembra 2024. Komerčný recept.
Mliečna ryža podľa Chuť od Naty
Foto: ryzasos

Recept na mliečnu ryžu podľa Chuť od Naty. Túto si naozaj zamilujeme. Vyladená a príjemná chuť s ryžou SOS Classic.
Zdroj: Chuť od Naty

4
porcie
10 (+ chladenie) minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 hrnčeky
1 hrnček
1/2 ks
3/4 hrnčeka
1/2 hrnčeka
Na dochutenie:




Postup

  1. 1

    Mlieko, vodu, vanilku a ryžu dáme do hrnca s hrubým dnom.

  2. 2

    Privedieme k varu a za občasného miešania varíme na strednom plameni 15-20 minút, kým je ryža na skus. Odstavíme z plameňa, primiešame cukor a necháme vychladnúť. Najlepšie cez noc v chladničke.

  3. 3

    Sprvu nadbytočná tekutina sa vstrebe do ryže a mliečna ryža získa dokonalú konzistenciu. Aj chuť.

  4. 4

    Potom už iba stačí dochutiť obľúbenými toppingami, ovocím či čokoládou a vychutnať. Jednoduché a vynikajúce.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia