Mliečna ryža podľa Chuť od Naty
Foto: ryzasos
Recept na mliečnu ryžu podľa Chuť od Naty. Túto si naozaj zamilujeme. Vyladená a príjemná chuť s ryžou SOS Classic.
Zdroj: Chuť od Naty
4
porcie
porcie
10 (+ chladenie) minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mlieko, vodu, vanilku a ryžu dáme do hrnca s hrubým dnom.
- 2
Privedieme k varu a za občasného miešania varíme na strednom plameni 15-20 minút, kým je ryža na skus. Odstavíme z plameňa, primiešame cukor a necháme vychladnúť. Najlepšie cez noc v chladničke.
- 3
Sprvu nadbytočná tekutina sa vstrebe do ryže a mliečna ryža získa dokonalú konzistenciu. Aj chuť.
- 4
Potom už iba stačí dochutiť obľúbenými toppingami, ovocím či čokoládou a vychutnať. Jednoduché a vynikajúce.
Tiež mliečna ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu