Ryža s kondenzovaným mliekom
Tento tradičný dezert je dokonalou kombináciou jemnosti, sladkosti a krémovosti. Ideálny na vychutnanie ako dezert alebo snack. Trúfate si to vyskúšať? Ideálne s Zobraziť celý popisTento tradičný dezert je dokonalou kombináciou jemnosti, sladkosti a krémovosti. Ideálny na vychutnanie ako dezert alebo snack. Trúfate si to vyskúšať? Ideálne s ryžou SOS Classic.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca nalejte plnotučné mlieko, pridajte citrónovú a pomarančovú kôru, cukor a celú škoricu.
- 2
Keď začne mlieko vrieť, pridajte ryžu a nechajte ju variť 25 minút.
- 3
Vyberte škoricu a citrusové kôry.
- 4
Pridajte kondenzované mlieko, dobre premiešajte a nechajte variť ešte ďalších 5 minút. Kašu z času na čas premiešajte.
- 5
Nechajte vychladnúť a vložte do chladničky, kým kaša nestuhne. Podávajte posypané mletou škoricou.
Tiež ryžový puding:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu