
Sójové pečené štoly
Sojový granulát si pripravíme podľa návodu na obale. Rožky (alebo ja dávam 2-3 krajce domáceho celozrnného...

Tajnos agentos
Príprava cesta : Oddelíme bielka od žĺtkov. K žĺtkom primiešame cukor a miešame dopenista. Pridáme 2...

Morčacie prsičká s celozrnnou ryžou a vareným kalerábom
Dusené mäsko, chutná ryža a kaleráb. Varený ho ľúbim najmä v nedeľnom vývare od maminy....

Pestré prúžky
Cibuľu, karfiol, mrkvu a papriku umyjeme, rozpolíme, zbavíme jadierok, vyrežeme vnútorné žilky...

Budapeštianske kurča
Umyté a očistené papriky pokrájame na väčšie kúsky, cibuľu a slaninu nadrobno. Na panvici usmažíme...

Šalát z rôznych druhov paradajok, kozieho syra s bazalkovým olejom
Komerčný recept<br /> Obľúbený mix chutí Vojta Artza.

Kuriatka zavárané naslano
Kuriatka sú veľmi vďačné huby, vhodné do praženice, do polievky, na omáčku. Keď...

Pestrá roláda
Vajcia vyšľaháme, okoreníme a osolíme. Pridáme múku a mlieko a vypracujeme redšie cesto.

Kuracie rezance do vývaru
Vajíčko rozmiešame spolu so soľou, mletou červenou paprikou a solamylom. Do takto pripraveného cestíčka zamiešame...

Nekysnutý celozrnný chlieb
Tento chlebík som si prvý krát robila asi pred rokom a odvtedy sa snažím normálny ani nekupovať....

Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Vegetables ala
Tento recept som si vymyslela sama, keď som mala chuť na niečo zeleninovo lahké na...

Pošírovaný morský vlk s karfiolovou trilógiou
Mäsko z mora – najmä pražmu, morského čerta a tuniaka – mám naozaj rád. A to nielen pre jeho chuť...

Poleva na kokosové-medové rezy
Tento recept sme zdedili po našej babičke . recept na cesto doplním časom

Bezlepkový orechový koláč so slaným karamelom
Chcete si zamaškrtiť, ale zdravšie a bez výčitiek? Tak ste na správnej adrese. Náš recept na orechový koláč bez lepku so slaným karamelom je stvorený práve pre vás....

Pôvabnice zavárané na sladkokyslo
Pôvabnica fialová je veľmi chutná jesenná huba.

Omeleta s pečenými zemiakmi
Keď spravíte pečené zemiaky, ale však sa v prvý deň nezjedia a na druhý deň to...

Čokoládové semifreddo s bezlepkovými keksami
V horúcich letných dňoch sa nám žiada nejaké osvieženie, preto sme dnes pre vás pripravili mrazené čokoládové semifreddo. Je to špecialita talianskej kuchyne - semifreddo doslova znamená polomrazený. Vyzerá veľmi efektne a chutí božsky....

Výborný tvarožník
Jemný šťavnatý tvarohový koláč, ktorý sa oplatí upiecť. Zmizol rýchlosťou blesku...

Pstruh na kvake s ďumbierovým medom
Ďumbierový med: Množstvo ďumbieru závisí od požadovanej sily. Očistený ďumbier nakrájame na drobné kocky. Spolu...

Bezlepkové „ jojo“ fánky zo Salajky
Na prvý pohľad pripomínajúce piškóty, „jojo fánky“ alebo okrúhle šišky zo Salajky sú druhom zákusku pôvodne...

Hubový závin so syrovo-cesnakovou omáčkou
Cesto: Najskôr pripravíme cesto tak, že všetky suroviny dáme do misky alebo do robota a všetko spolu...

Cuketová palacinka so šalátom z melóna cantaloupe
Cuketové palacinky: Múku, vodu a vajce dôkladne rozmiešame na hladké cesto ako na palacinky, len...

Slané pečivo s fetou
Maslo vymiešame, pridáme fetu, ktorú sme rozmrvili v rukách alebo rozpučili vidličkou.

Koliečkové párky
Špekáčiky si nakrájame na koliečka a dáme do hrnca. Hneď podlejeme vodou cca 1dl. Prykryjeme...