Plnené šampiňóny
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 13. septembra 2015
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 13. septembra 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zo šampiňónov odrežeme nožičky a hlavičky vydlabeme. Takto pripravené hlavičky sprudka opečieme a pokvapkáme citrónom.
- 2
Nožičky pokrájame a urestujeme na cibuľke, pridáme najemno nakrájané kuracie prsia, smotanu a parmezán. Touto hmotou plníme hlavičky a zapekáme doružova.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu