Provensálsky šalát s oreganom

ld0mi - bez fotkyld0mi, 1. júla 2014

Tento šalát je vhodný ako studené predjedlo. Je rýchly, zdravý a jednoduchý.

15 minút
príprava

Suroviny

900 g
600 g
200 g
15 g
50 g
50 g
2 g
5 g




Postup

  1. 1

    Červenú fazuľu a kukuricu scedíme a preložíme do šalátovej misy. Pridáme olivy a premiešame. Cesnak očistíme a pretlačíme. Spolu s horčicou pridáme do misy a premiešame. Šalát pokvapkáme olivovým olejom, dochutíme oregánom a podľa potreby osolíme. Podávame s chrumkavou bagetou.

Diskusia k receptu

mirop
provensalsky asi pre pouzitie olivoveho oleja ze? je super teraz v case vseliakej cerstvej zeleniny splacat fazulu, kukuricu a olivy z konzervy s horcicou...
ld0mi
Samozrejme, keď máme čerstvú zeleninu si nespravíme práve tento šalát, že ? :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia