Raw avokádový puding s pomelom a granátovým jablkom
Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 22. januára 2019
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 22. januára 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pomelo očistíme, rozdelíme na mesiačiky a zbavíme aj vnútornej šupky a dužinu pokrájame.
- 2
Banán a avokádo rozmixujeme s kakaom. Do tejto zmesi vmiešame zrniečka granátového jablka a kúsky pomela.
- 3
Zmes vyformujeme pomocou kolieska a uložíme do chladu. Pred podávaním dozdobíme ovocím.
Tiež avokádový krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu