Foto: dvorka
Tento recept nepatrí do kategórie zdravej výživy, ale aj ja mám dva krát do roka chuť na niečo vyprážané. A dnes ten deň nastal.
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú a osušenú pečeň som nakrájala na tenké rezance. Môžu byť aj dlhšie.
-
2
Z vajíčka, kečupu (nemusí byť), korenín a štipky soli som urobila cestíčko, do ktorého som vložila slížiky a premiešala.
-
3
Pridala som kopcovité lyžice múky a dobre premiešala.
-
4
V horúcom tuku na minimálnom plaameni horáku som kúsky po jednom vkladala a dobre opražila z oboch strán.
-
5
Dierkovanou lyžicou som mäsko vyberala do misy s papierovou utierkou.
-
6
Príloha ryža natural a uhorka.
Diskusia k receptu