Rajčiny plnené hermelínom

linkinkatka - bez fotkylinkinkatka, 14. apríla 2010

Minulé leto sme mali veľmi veľa rajčin, tak sme vymýšlali všelijaké plnky a tak vzniklo aj toto.

4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

8 ks
3 ks
1 ks
2 PL
2 PL
2 PL
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Rajčinám odrežeme vrchnú časť a dužinu vydlabeme. Spodnú časť paradajok navlhčíme vodou a obalíme v jemne pokrájanej pažítke.

  2. 2

    Nastrúhame hermelín, pridáme pokrájanú cibuľku, pretretý cesnak, pažítku a kyslú smotanu.

  3. 3

    Dochutíme soľou a mletým korením a plníme touto zmesou rajčiny. Vrch môžme dozdobiť podľa vlastnej fantázie.

Diskusia k receptu

honestka
zaujimave- skusim v lete, ked budu paradajky z trhu nie tieto z vody....
dakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia