Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 2 najnovší komentár 17. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 501 najnovší komentár dnes 09:19
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 501 najnovší komentár dnes 09:19
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 2 najnovší komentár 17. mája 2025
- Ailuj82: čistenie sedačky 28 najnovší komentár 15. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 399 najnovší komentár dnes 09:19
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 2 najnovší komentár 17. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 1 najnovší komentár 14. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Mračnový chlieb +fotopostup
-
Pasta alla Norma (cestoviny s paradajkovou omáčkou a baklažánom)
-
Strakatý jablčník s pudingom a čokoládou +fotopostup
-
Tvarohový mrkváč
-
Kuracie plátky v marináde +fotopostup
-
Sklenené rezance s kuracím mäsom
-
Brownies sundae - čokoládové brownies s vanilkovou zmrzlinou +video
-
Zapečený karfiol s brokolicou ako príloha alebo samostatné jedlo +fotopostup
-
Jednoduchá kôprová omáčka
-
Syrom a jarnou cibuľkou plnené batôžky z cesta z chladničky +video
-
Orechové rožky z mascarpone +fotopostup
-
Sviečková na smotane +fotopostup
-
Lambeth torta +fotopostup
-
Pasta alla Norma (cestoviny s paradajkovou omáčkou a baklažánom)
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
Pre chutnejší výsledok: Mrazíte si pečivo? S týmto trikom bude po rozmrazení chrumkavé ako od pekára
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
Nezostaňte hladní: 12 večerí na spôsob čo dom dal. Zachránia vás, keď ste nestihli nakúpiť
-
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
-
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
-
11 receptov na mrkvové zákusky: Chystáte oslavu a chcete byť originálni? Upečte dezert s pridanou hodnotou
Blahozelam, sikovny chalanisko :-), len sa pochval, nikto to neurobi tak dobre ako ty :-).
Pizzu s dvojitou slaninou beriem aj ja a vela chilli samozrejme.
... veľmi dobre, ďalšia kontrola až o 8 mesiacov!...som po zákroku v nemocnici a naj zážitok bol keď pred zákrokom mi fešna zdravotníčka vyhoľovala "intimne" miesta a večer roznášala guľáš 🙂...na to nezabudnem!...nikdy🙂
Šúľance vyzerajú nádherne. Ja mám k ním rada ešte marhuľový džem. Mňam, narobil si mi chute.
Ako dopadla kardio kontrola?
Pozdravujem na východ
Šúľance s opraženou strúhankou a nápoj 😋...to mám rád!
Gratulujem k skúske a aj k vyberu povolania,(ak som pochopila že budes sofer autobusu) to chce charakter,vydrz a trpezlivost s ludmi...môj oco ako mladsi medzinarodne linky, neskor už len ČR-SR, a posledné roky len medzimestske a prímestske spoje.málo bol doma,ale robota ho bavila...grilovala som čakanky ako prílohu...
Dakujem bolo to.velmi tazke ale ucil som sa po nociach v praci haha..uz 2den oslavujem s gabkom len ked by si tak mohol zakusnut do tlacenky ale pribinacika masti jedna radost :)) zolik dakujem krasne a pozdravujem
Syn Ti pekne rastie a podľa fotky, je to malý šibal 😊
Ku skúške Ti z celého ❤️ gratulujem! Dať ju na 100% je obdivuhodné. Máš plné právo sa pochváliť. Odmeň sa a objednaj si niečo dobré, s extra porciou slaniny.
Ten pacholek chce za sklenicku 11€ !!! Tak to bez toho obejdu :-)
Dakujem za vysvetlenie, tu predavaju iba bulvy. Raz som zasiala, ale moc sa jej nepacilo, bulvy som mala male a listy ma nenapadlo, ze sa daju jest.
No veď …. Je to,tak.
Všade je niečo pozitívne a všade je niečo negatívne. Inak by sme sa asi nudili … :-))
Príjemný utorok prajem.
Táto omáčka sa volá "xató" omáčka, lebo sa používa iba na šalát xató. Ako som spomínala, je veľmi podobná omáčke romesco, a romesco sa používa k rybám, mäsu … napr.: sa potrie fileta ryby a dá sa zapiecť…
Tiež je podobná omáčke "calçots" … to sú veľké pečené cibule (vyzerajú ako pór) a tie sa potom jedia s omáčkou.
Takže, aj keď sa to nerobí, viem si to,predstaviť ako dip k zelenine, s rybou … Ak skúsiš, najskôr skús so šalátom, aby si tomu prišla na chuť a uvidíš, kde by ti to pasovalo.
(Veď Španieli sa to nedozvedia:-))))
Xató šalát sa robí z "escarola" - kučeravého šalátu, lebo tá omáčka sa pekne nalepí na listy.
Pekný deň ti prajem.
Ďakujem za recept.
Keď si das do vyhladávača ten latinsky názov čo som vyssie napísala, tak ti to nájde, je to podla mña tá istá rodina no iná odroda.. podla Wikipedia = Brukev řepák (Brassica rapa), akurát ja kupujem odrodu/subsp. sylvestris, inak sa dost pestuje aj v nemecku
Takto, ak ich v obchode vidim tak si buvly kúpim, nepredávaju sa spolu ako napr karelab aj s mladymi listami, ide o to že sa nadzemná čast sa zbiera bud sú to broccoletti teda malé kvietky, zvrsky bez dlhych listov, len malé (ako foto),.
potom predávaju celé dlhe listy aj s kvietkami(pukmi) a tie rozdelim na broccoletti a zvysok, broccoletti- kvietky,puky či malé brokoličky varím ako prílohu, alebo s čerstvou cestovinou orecchiette, ten zvysok udusim a urobim bud ako sotto olio (prilohu,či do sendviča) alebo to dalej spracujem ako pesto... napríklad tu nepredávaju kaleráb, klasicky petrzlen a chren,to ked nájdem v obchode mám vianoce, inak si ich musim vypestovat.