Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 3 najnovší komentár dnes 13:18
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár dnes 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 3 najnovší komentár dnes 13:18
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár dnes 09:54
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 183 najnovší komentár dnes 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 3 najnovší komentár dnes 13:18
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Najobľúbenejšia sviatočná príloha: Ako predĺžiť trvanlivosť zemiakového šalátu? Tieto rady sa vám zídu, ak ste ho spravili priveľa
Po vybratí mäsa zeleninu podlejem trochou vývaru a v rúre podusím asi 15min nech sa do omáčky uvoľní všetko z pekáča. Karamel nepoužívam, dávam len trochu cukru a navyše mletý muškátový orech. Každý to robí trošku ináč ale na konci je to veľká dobrota. Vďaka za Tvoj recept.
zmestim sa aj ja? :-)
Ďakujem za recept
no... slovne spojenie "my to tak mame radi" sa hovori ak sa vec nepodari :)
ja robim rucny mixerom... ak mixujes dost dlho, ziskas jemnu konzistenciu, potom pridam somotanu, dochutim a dalej mixujem... tu to vsak vyzera, ze je to bez smotany
Ano nie je na hladko pretoze mojim stravnikom to chuti takto ze su kusky zeleniny
Tak ..(nie ak)
ak sme na jednej lodi!
Diky, díky!! Kazda malickost muze cloveka nekam posunout, neco naucit, ukazat. Me docela jiste. Budu se tesit na dalsi, ktere prijdou! Dodam skvely, zelny, jo? Zdravim do tepla! :-)
Farbuska mila u mna slanina nikdy nemusela sa bat ze by sa jej koncila zaruka ..slaninu milujem samozrejme kvalitnu a je to navyse aj zdrava dobrota.no minimalne urcite viac ako tofu alebo nejaky sojovy granulat
...no a ešte je tu generačne nezabudnuteľná éra Československych "normalizačnych" seriálov...uvediem v náznakoch a kto vie nech si názov doplní
Jakub Sklár, Bavor, Anna Holubová, Perpetis, Hrazny Palyza,Kombajneri z Nepomuku,Vaškhu,Tajomník KSČ Pláteník, Radiana, Dr. Skalka, samozrejme Cvach...and mamy many more
Spomínať je krásne
Já to vzdala!!!! Dosla jsem k zaveru, ze krome zasilkovny, kde jsem byla, zadne jidlo neni nutne, bylo mi lito opustit luxusní místo kde perkuju a tak jsem koupila u Viet jen rohliky a broskvovy ice tea abych mela co mlsat. Kapusta (kel) pocka do patku, nebo nepocka , jeji skoda :-)
A - obed - pro me naprosto nepozivatelny :-) knedlik, ale urcite jedinecne knedlicky v rajdě.
B - o vikendech jsem jezdila jako brigadnice na tramvaji a doma tv stejne nebyla. Tak to jen vim a tramvaje byly take poloprazdne. Ale spoluzacka mela knihu, Saga rodu Forsytu, krasnou, tlustou, na slabouckem papire tistenou a tu jsem mela pujcenou. Hodne jsme cetli a tak jsem si Forsyty uzila jinak, jen vlastnítní predstavou. Od te doby si preju mít jednou pánský klub! :-)
C - serial se jmenuje Hospoda :-)
U nas 13 a svieti/nesvieti
U nás sa predávali v cukrárni "zemiaky", ale nikdy som ich nechutnala. Pražské gule som prvý krát videla v poslednej sezóne Pečie celé Slovensko a celkom ma zaujali, možno ich niekedy tiež vyskúšam. Tieto "krumple" sú veľmi chutné ... už som robila aj verziu s banánom v tmavom kréme a biely krém s malinovým stredom obalené v malinovom kokose a všetky verzie boli výborné.
Tak snad ten kel ulovíš. Vnuk si na dnes vybral vepřové na česneku dušené společně s kapustou a brambory a ta chuť je jedinečná i bez fotky, ale určitě s majoránkou.
Tuším si musel minúť aj slaninku .... :)))))))