Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 24 najnovší komentár včera 20:07
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 24 najnovší komentár včera 20:07
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 148 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 24 najnovší komentár včera 20:07
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- Rýchlovky aj klasiky: Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend
- Chutí celej rodine: Keď neviete, čo navariť, kura na paprike to istí. 9 receptov na obľúbenú klasiku
- Jednohubky aj obložené chlebíčky v pohári: 12 tipov, čím pohostiť rodinnú návštevu
- S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
- Strašidelné Pečie celé Slovensko: Budú sa piecť aj rakvičky. Máme recept aj dobré rady známeho cukrára z českej verzie sladkej šou
- Niečo aj pre padavky: Máte jablká nevhodné na skladovanie? Toto je 10 tipov, ako z nich mať úžitok
Až dnes som si všimla tento komentár, lebo práve idem šalát zasa robiť. Som rada, že chutilo. Všimla som si, že si ho obohatila mrkvičkou, pridám i ja: je to ďalší jemný chuťový rozmer.
So stonkovým zelerom sme na tom boli podobne: najprv ma vôbec neoslovil a teraz sa stal pevnou súčasťou mojich kuchárskych počinov. Mimochodom, k vlastne už obligátnej zemiakovo-pórkovej polievke som nedávno pridala tie hrubé konce stonkového zeleru, ktoré som zvyčajne použila do vývaru a prekvapilo ma, ako veľmi pozdvihol chuť jemného zemiakovo-pórkového krému a dodal pikantný podtón. Je to nenápadná ale chuťovo viarozmerná zelenina.
Určite ich v dohľadnej dobe vyskúšam.
Presne, ako píšete :) Upravili sme to, nech je všetko na poriadku. Pekný deň všetkým.
🤣🤣 a ty máš hned zavčas rána takéto myšlienky??? Príjemný deň prajem.
Robím často a veľa nátierky, a foodprocessor je super. Len treba opatrne. Napríklad cibuľa keby bola dlho skrátka zmizne a stane sa z toho čudná gebuzina. Buď len na záver na pár pulzov, alebo pokrájať ručne a vmiešať..... A pamätám si ako mi zhorel tyčový mixér keď som sa s ním snažil urobiť uhorskú penu 😂😂