Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 312 najnovší komentár včera 21:37
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 312 najnovší komentár včera 21:37
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Ivanko162: sekla sa nam plnka maslo s pudingom 13 najnovší komentár 4. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 192 najnovší komentár včera 21:37
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Tvarohový závin z lístkového cesta s pohánkou a jablkami +fotopostup
-
Chlebík z droždia +fotopostup
-
Čoko mousse s malinami a so zrkadlovou polevou
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu +video
-
Fazuľková polievka s pšenom +fotopostup
-
Špízy z jahňacieho stehna so zeleninou a s bylinkovou salsou
-
Cviklové rizoto s parmezánovou krustou
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Lístkové tyčinky s pestom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
-
Veselé sviatky: 12x veľkonočné linecké koláčiky. Pozrite sa na tie tvary a na to zdobenie! Také môžu byť aj u vás
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Čokoládová, kokosová, karamelová aj mrkvová: 9 receptov na veľkonočnú tortu. Jedna vám vystačí na celé sviatky
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
Pred nedávnom so ho urobil prvý krát a od vtedy už niekoľko krát.
Neskutočne fajný a počula som aj "To je najlepší koláč, aký som kedy jedol".
Mňam
Verím, že som pomohla.
Fíha! To by som si aj ja dala ...(zalizujem sa)
Pekný deň prajem.🌞
Ahoj😊 Práve dnes som sa už konečne pustila do listov, teraz beží hrozno ako divé. Ako píše @bugout dajú sa listy aj kúpiť, napríklad v tureckom obchode. Sú zavákumovamé, sú buď predvarené, alebo v slanej vode, alebo len obarené. Ale podla mňa keď má človek vlastné hrozno, tak je lepšie si ich spraviť doma. Ja ich zvyknem aj vo vriacej vode chvílku povariť a potom dať do sáčku do mrazáku. Mám tu aj video, je síce len o príprave listov, ale presne takto pripravené listy treba dať potom do mrazáku🙂 Ale dá sa dať aj do fliaš, práve dnes som robila.
No paráda milá @zolik , aj ja som na teba hrdá👍😁 Teším sa, že sa chlebík vydaril. Prajem dobrú chuť a príjemný večer!
Terasové koláče sú najlepšie😊👍
“Pide chlieb z celozrnného múky (Pide ekmek) podľa @cesminaz
“Domáci hummus” podľa @frommykitchendotcom
“Pečené papriky” podľa mňa
Zabudla som napísať, že som Pide robila z hladkej múky (iná sa doma momentálne nenachádza). A do trúby som vložila aj smaltový hrnček s vodou (pozostatok babkinej výchovy). Vrele Vám tento recept odporúčam vyskúšať.
Recept a návod vo video som presne dodržala. A perfektne sa mi podaril. Chutí božsky. Normálne som na seba hrdá.
P.S. Turek došiel o kšeft. Tento chlieb je oveľa lepší ako ten u neho.
Ďakujem