Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
cesminaz
„Rizoto s mäsom a hroznovými listami (videorecept)”
@libusa81 (25.5.2024 22:50)

Ahoj😊 Práve dnes som sa už konečne pustila do listov, teraz beží hrozno ako divé. Ako píše @bugout dajú sa listy aj kúpiť, napríklad v tureckom obchode. Sú zavákumovamé, sú buď predvarené, alebo v slanej vode, alebo len obarené. Ale podla mňa keď má človek vlastné hrozno, tak je lepšie si ich spraviť doma. Ja ich zvyknem aj vo vriacej vode chvílku povariť a potom dať do sáčku do mrazáku. Mám tu aj video, je síce len o príprave listov, ale presne takto pripravené listy treba dať potom do mrazáku🙂 Ale dá sa dať aj do fliaš, práve dnes som robila.


jejdanecko
„Šťavnatý rebarborový koláč”
Ahojko no skúsila som a perfektne 🙏len som nevedela na kolko minut to mam piect , v okruhlom pekaci s papierom na pečenie rura nastavená na program hore dole bez fukania a dobrych 45 minut , 180 po pätnástich na 150 , namiesto tolkeho mnozstva oleja som dala len tri lyzice tekvicoveho a krásnu zelenu farbu cesto dostalo🍀 takisto cukru som dala o pol hrnceka menej a neposypovala som ho práškovým cukrom vobec , ani netreba, moji presladené nemusia 😘
bugout
„Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024”
@zolik @slavka2012 vďaka ono najlepšie na tom je, že všetko sa vlastne robí deň dopredu, teda kysnutie, varenie aj posýpka. Na noc do chladničky a ráno za 20 minút upečené. Celkovo som sa začal hrať a cestom čo ide na noc do chladničky a stoji tam aj tri dni... Zväčša chcem totiž piecť hneď na raňajky a potom operatívne kedykoľvek...