Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
zolik
„Baklažán na parmský spôsob (fotorecept)”
Veĺmi dobré jedlo. Či už ako predjedlo, príloha alebo hlavné jedlo. Baklažány som v múke neobalovala, príde mi to zbytočné, nechala som ich len “vypotiť”. Omáčku som pripravila už včera večer. Naskladanie je rýchle a pečie sa to samo, takže je to fakt ideálne jedlo na leto. Servírovanie odporúčam do hlbokých tanierov, vyzerá to aspoň trochu lepšie 😊


luculla
„Pšenná múka”
@enge149 (15.4.2010 23:02)

Vidim, ze prispevok je stary, ale snad precita volakto moju odpoved: Ano, cena psennej muky je pomerne vysoka, ale: ja by som kupila v Mlyne Zrno prosovu muku. Proso a pseno je z tej istej rastliny. Rozdiel: proso je nelupane zrnko a pseno je lupane (ako biela ryza a hneda, celozrnna). Cize prosova muka je celozrnna, hodnotnejsia a aj poriadne lacnejsia ako psenova, z olupaneho zrnka.