Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
miroslat
„Osvedčená zálievka na hlávkový šalát”
V jednej reštike, kde bola servírka moja "stará" známa, mali výborný sladko-kyslý nálev na šaláty. Doma som nikdy nevedel utrafiť ten správny pomer cukru octu a vody. A tak som ju porosil o recept. Je to fakt triviálne: pomer cukor-ocot-voda je 1:1:8. Mnohí ste to určite vedeli, ale pre mňa Paráda!
dvorka
„Ľahký koláč z domácich čerešní”
Ja len jednu radu, mne sa osvedčilo, že papier na pečenie pred vložením do pekáča alebo plechu dobre pokrčím. Potom sa pekne prispôsobí forme na pečenie. Aj okrúhlej. A ešte potriem papier trochou masla pred vložením do formy, hlavne keď pečiem cesto s malým množstvom tuku.