Hrášková nátierka
Hrášková nátierka

Hrášková nátierka

siuuu - fotkasiuuu, 13. júna 2024
Hrášková nátierka
Foto: siuuu

Jemná, lahodná nátierka - pre mňa bola chuťovým prekvapením, keď som ju prvýkrát ochutnala na jednej akcii v našom meste. Chutila mi, tak Zobraziť celý popisJemná, lahodná nátierka - pre mňa bola chuťovým prekvapením, keď som ju prvýkrát ochutnala na jednej akcii v našom meste. Chutila mi, tak som si vypýtala recept.
Zdroj: Môj blog

6-8
porcií
15 minút
príprava
5-7 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g (mrazený alebo čerstvý)
50 g
50 g
1 PL
podľa chuti
podľa chuti (alebo čierne)
podľa chuti (alebo limetová)
 (alebo chlebík)
 (nasucho opečená)
 čerstvé




Postup

  1. 1

    Mrazený hrášok prepláchneme a pár minút varíme vo vriacej vode (cca 5-7 minút). Scedíme, prepláchneme studenu vodou, dáme do mixéra, pridáme zvyšné ingrediencie a rozmixujeme na hladkú kašu.

  2. 2

    Nátierka je lahodná a nám najlepšie chutí na nasucho opečených plátkoch bagety, doplnená nasucho opečenou sušenou šunkou a čerstvými bylinkami.

Diskusia k receptu

kucharka
Hrášok a fetu kombinujem do šalátov ale ešte som nerobila pomazánku, dobrý nápad, hodí sa to k sebe. Ďakujem.
1x siuuu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia