Hrášková nátierka
Foto: siuuu
Jemná, lahodná nátierka - pre mňa bola chuťovým prekvapením, keď som ju prvýkrát ochutnala na jednej akcii v našom meste. Chutila mi, tak Zobraziť celý popisJemná, lahodná nátierka - pre mňa bola chuťovým prekvapením, keď som ju prvýkrát ochutnala na jednej akcii v našom meste. Chutila mi, tak som si vypýtala recept.
Zdroj: Môj blog
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g (mrazený alebo čerstvý) |
|
50 g |
|
50 g |
|
1 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti (alebo čierne) |
|
podľa chuti (alebo limetová) |
|
|
|
(alebo chlebík) |
|
(nasucho opečená) |
|
|
|
|
|
čerstvé |
|
Postup
-
1
Mrazený hrášok prepláchneme a pár minút varíme vo vriacej vode (cca 5-7 minút). Scedíme, prepláchneme studenu vodou, dáme do mixéra, pridáme zvyšné ingrediencie a rozmixujeme na hladkú kašu.
- 2
Nátierka je lahodná a nám najlepšie chutí na nasucho opečených plátkoch bagety, doplnená nasucho opečenou sušenou šunkou a čerstvými bylinkami.
Tiež hrášková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Radost vidiet , nechať sa inšpirovať tvojim receptom.