Crostini s avokádovou nátierkou a jahodami

siuuu - fotkasiuuu, 13. júna 2024
Crostini s avokádovou nátierkou a jahodami
Foto: siuuu

Veľmi lahodné toastíky z avokáda a domácich jahôd.
Zdroj: Vlastný recept z môjho blogu

15 minút
príprava

Suroviny

 zrelé
 (alebo čierne)
 čerstvé
 čerstvý (na ozdobu)




Postup

  1. 1

    Najskôr si pripravíme avokádovú nátierku - vidličkou roztlačíme avokádo a zmiešame so zvyšnými surovinami (soľ, korenie, citrónová šťava, med), alebo použijeme mixér a všetky suroviny zmixujeme. Vďaka medu si nátierka dlhšie zachová sviežu farbu. Bagetu pokrájame na plátky a nasucho opečieme. Jahody umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kúsky.

  2. 2

    Na opečené plátky bagety rozdelíme avokádovú nátierku, pridáme čerstvé jahody a doplníme čerstvým tymianom a citrónovou kôrou.

  3. 3

    Toastíky sú veľmi chutné, opečené plátky krásne chrumkajú, avokádo dodáva krémovosť, a čerstvé jahody chuť - je to naozaj veľmi vydarená kombinácia chutí.

Diskusia k receptu

danita
Nikdy som takýto recept nepočula.Vyzera to byť jednoduché a pritom tak famózne dobre juj.tento vikend ich idem urobiť podľa vás.Dakujem a 5hviezdiciek




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia