Crostini s avokádovou nátierkou a jahodami
Foto: siuuu
Veľmi lahodné toastíky z avokáda a domácich jahôd.
Zdroj: Vlastný recept z môjho blogu
príprava
Postup
-
1
Najskôr si pripravíme avokádovú nátierku - vidličkou roztlačíme avokádo a zmiešame so zvyšnými surovinami (soľ, korenie, citrónová šťava, med), alebo použijeme mixér a všetky suroviny zmixujeme. Vďaka medu si nátierka dlhšie zachová sviežu farbu. Bagetu pokrájame na plátky a nasucho opečieme. Jahody umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kúsky.
- 2
Na opečené plátky bagety rozdelíme avokádovú nátierku, pridáme čerstvé jahody a doplníme čerstvým tymianom a citrónovou kôrou.
- 3
Toastíky sú veľmi chutné, opečené plátky krásne chrumkajú, avokádo dodáva krémovosť, a čerstvé jahody chuť - je to naozaj veľmi vydarená kombinácia chutí.
Tiež hrianky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu