Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
janger
„Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024”
@haji (1.10.2024 23:51), receptik som si ulozila, aby sa mi nestratil...

Drzim palce, nech to dobre dopadne u zubnej hygienicky. Tak na etapy chodit, to je strasne otravne :-(.

Bojim sa, @haji , ze tych "mysi" sa tak lahko nezbavis. Ked objavili, ako sa dostanu dnu, tak budu chodit stale. Jednu znicis, pride dalsia.....Zmiznu az niekedy na jar, ked sa znovu otepli.
Jedine, co snad pomoze, je upchat vsetky diery, dierky, aj co najmensie. Dokazu sa prestrcit aj cez polcentimetrove dierky, skary.
Na "spravcu bytov" by si sa nemohla obratit?
Ale snad ti instalateri, co pridu, nieco vyriesia a ze sa to zlepsi! M9c drzim palce.
Pa-pa.

mamamaria1
„Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024”
@haji (1.10.2024 22:33)

Ultrazvukové plašiče mal môj otec. Kúpil ich asi 5 a ako povedal "myší mám viac ako predtým". Najlepšie sú lepové pasce, do ktorých dáš kúsok slaninky, oškvarok, čokoládu, alebo psiu granulu. Jednoducho niečo aromatické.
Ak sa bojíš, že do toho ako prvé chytíš psa alebo kocúra, tak to daj do plastovej uzatvárateľnej dózy s dierami na boku. Dajú sa aj kúpiť originál deratizačné. Veľa šťastia želám 🙂
kucharka
„Hovädzí vývar”
Je to ok, je tam iba 3L vody, keď sú pečené kosti tak sa nedáva veľa zeleniny, aby neprerazili ich chuť.
Jedine by som chcela pripomenúť, že áno, dolieva sa studená voda a keď sa vývar varí na slabom ohni nerobí sa pena a nemusí sa odoberať. Keď sa robí pena, znamená to, že treba zoslabiť plameň.
mirop
„Hovädzí vývar”
nie velmi podareny recept. pecene kosti... ok, ale na to mnozstvo kosti je tam malo zeleniny, polovica cibule? osobne mi tam chyba celer (jeden stonok stonkoveho to nevytrhne), petrzlen, kludne i paprika, cesnak, 1 mrkva je malo... chyba maso k tym kostiam a jablcny ocot spomenuty v surovinach nieje vobec zmieneny v postupe. Od sefkuchara restauracie by som cakal viac, vyvar, ktory si doma neuvarim...
haji
„Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024”
@janger (1.10.2024 23:05)
Recept co vzpomíná @zolik  varecha.pravda.sk/recepty/hruskovy-kompot-k-divine-fotore...

Já se toho zítřka nebojím, spíš jsem otrávená, že mi to dělala před měsícem nová zubní hygienička, nedokončila leštěním /což mi nevyhovuje/ a nabídla odstranění pigmentů ze zubu v další vlně. Uvidím, dávám tomu ještě jednu návštěvu, jinak zvednu krovky.
S těmi plašiči myší to fakt nebude to pravé ořechové, to ti dávám zapravdu.
Dobrou nocku děvčata!
janger
„Oslavujeme: Dnes má Varecha. sk 15 rokov!”
Aj ja blahozelam Vareche.sk, teda nielen redakcii, ale aj nam vsetkym. Pozdravujem aj Sandru, mile spomienky na nu :-).
Mnohi sme sa tu spoznali, zblizili, aj za to som vdacna.
Rozmyslala som, ze kolko ludi uz od nas navzdy odislo...Zanechali nam pekne recepty.

A inak Varecha.sk zneje predsa len lepsie, ako Rura.sk ;-).....