Zapečená prekladaná kyslá kapusta
Každý má ten svoj spôsob prípravy , alebo svoj overený recept. Toto je ten môj, ...
Utopenci z mletého mäsa
Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, horčicou, paprikou, pretlačeným cesnakom a nadrobno nakrájanou...
Bravčový kebab so šalviou
Do misy dáme všetky suroviny na kebab a dobre premiešame. Zo zmesi tvarujeme guľky s priemerom 4 –...
Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom
Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:
Keftedes – grécke fašírky
Fašírky pečené v neuveriteľne chutnej omáčke. Príprava jednoduchá a hlavne rýchla.
Guláš pre bezzubých
Guláš majstri prosím nebúrte sa! Guláš robím často a veľmi rád. Skúšam rôzne spôsoby, v...
Rolovaná hovädzia slabina v leče
Hovädziu slabinu som dostala od susedkinej rodiny. Ešte som tento druh mäsa nepripravovala nikdy a tak...
Fašírka so zeleninou
Tuto fašírku som robil k špenátovo - brokolicovej polievke. Polovicu brokolice som dal do fašírky a...