Recepty, kde je paprčky bravčové 
	
	
      
 
	          
	            Huspenina s kyslou cibuľou a praclíkom
	          
  V studenej vode umyjeme bravčové
koleno,  paprčky a kože.  Dáme ich
variť do studenej vody a privedieme... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Klasická huspenina
	          
  Podľa tohoto receptu musí uvariť veľmi chutnú huspeninu aj ten,  kto ju ešte nikdy 
nevaril a... 
        
      
    
	
	
      
 
	          
	            Paprčkový perkelt 
	          
  Doviezla som si z rodného kraja čerstvé zábíjačkové špeciality,  mäso a hlavne som sa tešila na... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Huspenina z údeného mäsa 
	          
  Huspeninu som varil tentokrát,  len z 
vody,  mäsa a z údeného mäsa. 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Seriál na pokračovanie - diel II. Hydinová tlačenka
	          
  Táto tlačenka nie je náročná na výrobu,  ale na skúsenosti.  Ona potvora sa totiž rada... 
        
      
    
	
	
      
 
	          
	            Huspenina chutná láka Východniara i Záhoráka 
	          
  Pred rokom som zverejnil svoj rcp na huspeninu,  ktorú som varil v elektrickom varnom hrnci... 
        
      
    
	
	
      
 
	          
	            Huspenina mojej mamky 
	          
  V 90 DD, sa môže použiť v bielkovinový deň aj , ako obed a večeru... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Huspenina 
	          
  Všetky suroviny som umyla. Kožky som znovu zrolovala, tak ako som ich kúpila. Do kuchty som dala... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Carpaccio z bravčových paprčiek
	          
  Paprčky dáme variť do studenej vody spolu s koreninami a zeleninou.  Varíme štyri a viac hodín.... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Tehlička z bravčového kolena
	          
  Koleno,  paprčky,  bobkový list,  nové korenie a soľ dáme so hrnca.  Zalejeme vodou... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Na fajnovú kočoninu spred Košíc až pod Žilinu (huspenina)
	          
  Málokto z Vás si dokáže predstaviť,  ako chutí domáca kočonina (huspenina či studenina,  studeno, ... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Studenina 
	          
  Prečítala som si v receptoch a  v tomto týždni je už studenina uvedená. Nevzdala som sa,... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Huspenina trocha inak
	          
  Preto huspenina trocha inak, lebo sa varí v tlakovom hrnci. Ušetrí sa tým čas a aj energia... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Tsu-dja - Kvašene koňske hlavi s čerešňami
	          
  Thaj-van,  exotický ostrov s exotickými jedlami a ja som z neho,  nie vlastným pričinením, ... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Domáca tlačenka
	          
  Koleno,  paprčky,  koreňovú zeleninu a korenie dáme do hrnca a varíme asi 4 hodiny... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Paprčkový guláš
	          
  Môj manžel rád varí.  Občas si pochutnávame aj na paprčkovom guláši. 
Recept je jednoduchý,  tak... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Studeno
	          
  Maso riadne očistime a umyjeme v teplej vode. Dame do tlakoveho hrnca zalejeme vodou a privedieme do... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Perkelt z bravčových paprčiek
	          
  Teneo recept mám od jedného mäsiara.  Je to jedlo vynikajúcej chuti,  proste maškrta,  ktorá... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Huspenina
	          
  Paprčky,  kožu a kus hlavy vložíme do vriacej octovej vody,  ktorá by mala mäso prekrývať... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Studenô
	          
  Do veľkého hrnca dáme koleno,  preseknuté paprčky,  chvost a kože.  Zalejeme vodou,  poriadne... 
        
      
      

Huspenina s kyslou cibuľou a praclíkom
V studenej vode umyjeme bravčové koleno, paprčky a kože. Dáme ich variť do studenej vody a privedieme...

Klasická huspenina
Podľa tohoto receptu musí uvariť veľmi chutnú huspeninu aj ten, kto ju ešte nikdy nevaril a...

Paprčkový perkelt
Doviezla som si z rodného kraja čerstvé zábíjačkové špeciality, mäso a hlavne som sa tešila na...

Huspenina z údeného mäsa
Huspeninu som varil tentokrát, len z vody, mäsa a z údeného mäsa.

Seriál na pokračovanie - diel II. Hydinová tlačenka
Táto tlačenka nie je náročná na výrobu, ale na skúsenosti. Ona potvora sa totiž rada...

Huspenina chutná láka Východniara i Záhoráka
Pred rokom som zverejnil svoj rcp na huspeninu, ktorú som varil v elektrickom varnom hrnci...

Huspenina mojej mamky
V 90 DD, sa môže použiť v bielkovinový deň aj , ako obed a večeru...

Huspenina
Všetky suroviny som umyla. Kožky som znovu zrolovala, tak ako som ich kúpila. Do kuchty som dala...

Carpaccio z bravčových paprčiek
Paprčky dáme variť do studenej vody spolu s koreninami a zeleninou. Varíme štyri a viac hodín....

Tehlička z bravčového kolena
Koleno, paprčky, bobkový list, nové korenie a soľ dáme so hrnca. Zalejeme vodou...

Na fajnovú kočoninu spred Košíc až pod Žilinu (huspenina)
Málokto z Vás si dokáže predstaviť, ako chutí domáca kočonina (huspenina či studenina, studeno, ...

Studenina
Prečítala som si v receptoch a v tomto týždni je už studenina uvedená. Nevzdala som sa,...

Huspenina trocha inak
Preto huspenina trocha inak, lebo sa varí v tlakovom hrnci. Ušetrí sa tým čas a aj energia...

Tsu-dja - Kvašene koňske hlavi s čerešňami
Thaj-van, exotický ostrov s exotickými jedlami a ja som z neho, nie vlastným pričinením, ...

Domáca tlačenka
Koleno, paprčky, koreňovú zeleninu a korenie dáme do hrnca a varíme asi 4 hodiny...

Paprčkový guláš
Môj manžel rád varí. Občas si pochutnávame aj na paprčkovom guláši. Recept je jednoduchý, tak...

Studeno
Maso riadne očistime a umyjeme v teplej vode. Dame do tlakoveho hrnca zalejeme vodou a privedieme do...

Perkelt z bravčových paprčiek
Teneo recept mám od jedného mäsiara. Je to jedlo vynikajúcej chuti, proste maškrta, ktorá...

Huspenina
Paprčky, kožu a kus hlavy vložíme do vriacej octovej vody, ktorá by mala mäso prekrývať...

Studenô
Do veľkého hrnca dáme koleno, preseknuté paprčky, chvost a kože. Zalejeme vodou, poriadne...
Suroviny
Mäso
Zelenina+ strukoviny
Ovocie
Mliečne +syry
Cestoviny +prílohy
Ryby
Huby
Orechy+ semienka
Bylinky+ koreniny
Sladkosti+ pochutiny
Tekutiny
Oleje