Foto: egreska
Postup
-
1
Maso riadne očistime a umyjeme v teplej vode.Dame do tlakoveho hrnca zalejeme vodou a privedieme do varu.Pozbierame penu,pridame 1 cibulu,všetko korenie,sol,bujon,cesnak,bob.listy a dame varit .Ja som varila asi 1 hodinu,potom pridame mrkvu a petrzlen a uvarime do makka,ešte asi 1/2 hodinku.Ked je všetko makke,(maso odpadava od kosti) vyberieme,nakrajame na male kocočky,zeleninu tiez.Ak mate radi kože ,mozete tiez nakrajat.Paprčky dame psíkovi,alebo pocmulat tomu, kto ma problemy s kĺbmi :-)) Vyvar precedime cez sitko a ak treba dochutime.Do mištičiek alebo nejakej formy si dame naspodok nakrajanu zeleninu,petržlen.vnat,ja som dala aj kysle uhorky na kolieska (nemusia byt),pridame masko a zalejeme vyvarom.Poukladame do chladničky ,za par hodín by malo stuhnut.Na tanieri ozdobime cibulou,cesnakom a octom.
Diskusia k receptu