Huspeninka s cviklovým šalátom fotorecept
Michal Lukačovič
kuchár Wellness hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach, 12. februára 2016
kuchár Wellness hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach, 12. februára 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
180 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do studenej vody dáme koleno, paprčky, zeleninu a koreniny. Varíme, po polhodine vyberieme koreňovú zeleninu, aby sa nerozvarila. Mäso varíme, až kým neodpadne od kosti.
- 2
Nakrájame mäso aj zeleninu, vkladáme do nádob a zalejeme vývarom. V chlade necháme stuhnúť.
- 3
Cviklu varíme do polomäkka asi hodinu, vychladíme, ošúpeme a nastrúhame. Dochutíme rascou, soľou a octom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu