Múka tapioková

Múka tapioková ako ingrediencia v receptoch:

  • Šťavnaté tagliatelle s kuracím mäsom a farebnou zeleninou (fotorecept)

    Šťavnaté tagliatelle s kuracím mäsom a farebnou zeleninou (fotorecept)

    Fantastické a šťavnaté tagliatelle, ktoré si určite zamilujete. Príprava tohto jedla je veľmi jednoduchá a rýchla, je plná vitamínov, bielkovín a zdravých tukov...

  • Čínske rezance s kuracím mäsom a so zeleninou (fotorecept)

    Čínske rezance s kuracím mäsom a so zeleninou (fotorecept)

    Rýchla a jednoduchá čína, ktorú miluje moja dcéra... Isto nie je dodržaný tradičný recept, ale ten originál tradičný asi ani neexistuje, nám to takto veľmi chutí, veľa zeleniny, rýchla príprava a veľmi chutné...

  • Rizoto z červenej ryže (fotorecept)

    Rizoto z červenej ryže (fotorecept)

    Červená ryža je nutrične veľmi bohatá. Keďže nebola zbavená šupiek, ani leštením pripravená o povrchovú vrstvu, obsahuje veľké množstvo minerálov, vitamínov a ďalších cenných látok. Červená ryža je dobrým zdrojom bielkovín, sacharidov i...

  • Massaman kuracie karí (fotorecept)

    Massaman kuracie karí (fotorecept)

    Jednoduché thajské jedlo, ktoré obsahuje dve hlavné prísady, bez ktorých sa uvariť naozaj nedá a to kokosové mlieko a originál Massaman curry paste.

  • Ryžovo-kokosové koláčiky

    Ryžovo-kokosové koláčiky

    Thajský dezert s názvom Khanom krok je zloženú z dvoch vrstiev. Tenká chrumkavá vonkajšia škrupina naplnená kokosovým pudingom. Na docielenie chrumkavosti sa používa limetková pasta. Tajomstvom výroby je forma na koláčiky. Originálnu formu v Európe...

  • Pohánkovo-hlivové fašírky

    Pohánkovo-hlivové fašírky

    Dnešný obed pre môjho syna vegetariána, ale pochutila som si aj ja.

  • Pao de queijo (pau di kejžu) - syrové žemličky z Brazílie (fotorecept)

    Pao de queijo (pau di kejžu) - syrové žemličky z Brazílie (fotorecept)

    Toto obľúbené pečivko z Latinskej Ameriky som si všímala už dlhšie na internete, jednak milujem chuť pečeného syra a jednak sa mi páči použitie tapiokovej múky, ktorú mávam doma. A tak včera prišlo na rad ako...

  • Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix (fotorecept)

    Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix (fotorecept)

    Ryžovú a tapiokovú múku zmiešame s kokosovým cukrom. Náhrady za tieto suroviny nájdete v pôvodnom recepte: http://chocolatecoveredkatie. com/2013/01/11/healthy-twix-bars/. Cesto sa určite dá spraviť aj z pšeničnej múky.

  • Kakaová zmrzlina a jahodovo - pomarančový sorbet (fotorecept)

    Kakaová zmrzlina a jahodovo - pomarančový sorbet (fotorecept)

    Kokosové mlieko, vanilku, javorový sirup, kakao a 1/2 hrnčeka ryžového mlieka dobre premiešame a na miernom zohrejeme. Zvyšné ryžové mlieko rozmiešame s lyžicou tapiokovej múky. Keď sa na okrajoch hrnca začnú tvoriť malé bublinky,...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist