
Vegetariánska koložvárska kapusta
Inšpiráciu som našla na jednej stránke, ktorá sa zaoberá zdravým životným štýlom, niečo som dokombinovala...

Parmigiana di melanzane
Tento recept mám od mojej talianskej kamarátky, ktorej ho dala jej babička. V pôvodnom znení...

Zapekané kuracie prsia so syrovou omáčkou a s brokolicou
Neviem ako vy, ale ja keď chcem niečo rýchle a chutné tak si väčšinou spomeniem na...

Cestoviny linguine zapečené so slivkovým lekvárom
Veľarazy si v obchode musím „lámať“ hlavu nad prikázaniami, čo mi bolo nariadené nakúpiť. Ale...

Toastová pizza
Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme toastový chlieb. Potom toastový chlieb potrieme paradajkovým pretlakom...

Tekvica plnená rizotom
Začneme tým, že si celé tekvice upečieme v rúre približne 40 minút. Necháme vychladnúť, ...

Sedliacka omeleta s hubami
Túto omeletu som urobil podľa @Haji z jej diskusií - čo dnes varíte - trochu som to...

Zapekané bezlepkové bagety
Upečieme bezlepkové bagety podľa nášho receptu na www. liana. sk

Plnený zemiak Zbojnícka mladosť
Recept z 80-tych rokov nazývaný aj ako Jágerek, kde sa používala bravčová pečeň a bravčové mäso....

Zapečené cestoviny
Mleté mäso ochutíme gyros korením. Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno.

Teplý zeleninový šalát s baby brokolicou a so zemiakmi
Výhodou tohto zeleninového šalátu je to, že je vhodný na servírovanie v teplom, aj v...

Cisársky trhanec podľa Suzie Hroncovej
Pripravte si Kaiserschmarrn - dobrôtku, ktorej neodolala ani cisárovná Sisi.

Lahôdkový zapečený baklažán
Som srdcom i dušou patriot slovenskej kuchyne, no aj ja mám svoje slabôstky. Jedna z nich je francúzska kuchyňa....

Plnený jarný kaleráb
Nie je to obed, skôr taký chrumkavý olovrant z jarného krehkého kalerábu.

Medailóniky z bravčovej panenky s parmezánom
S týmto jemným druhom bravčového mäsa pracujem zásadne v „rukavičkách“. Spravidla ho používam, keď „hádžem ramená“ pred vzácnejšími návštevami a chcem im pripraviť rýchlu „minútku“, než sa usadia a vypijú uvítací slovenský mok....

Welsh - ultrarýchly recept na chuťovku z piva a čedaru zo severu Francúzska
Poznáš Welsh? Jasné, že je to anglické prídavné meno pre obyvateľa britského Wales-u, ale vedeli...

Zapekaná cvikla podľa Petra Šarkana Nováka
Jednoduchý a rýchly recept na zaujímavé a zdravé jedlo, na ktoré budete potrebovať iba pár surovín....

Bataty plnené tofu
Poznáte bataty? Sladké zemiaky, ktoré prekvapia lahodnou chuťou a tiež nízkym glykemickým indexom. Ak hľadáte...

Rýžový nákyp s balkánským sýrem
Rýži v cedníku propláchneme studenou vodou až teče jen čistá voda. Dáme do pekáčku nebo do...

Tuniak s plnenými batatmi podľa Majselfa
Raper Majself nám ukázal, ako pripravuje lahodné steaky z tuniaka s pikantným dipom a plnenými batatmi....

Zeleninové lasagne
Očistenú mrkvu, zeler a petržlen nakrájame na kolieska. Zeleninu orestujeme na rozpálenom oleji. Pridáme nakrájané paradajky...

Zapečená biošpargľa na Carmenete
Pozrite si, akú dobrotu môžete vyčarovať zo záhoráckej špargle.

Zapekané slané palacinky
Áno viem, už existuje veľa receptov, ale predsa ho zverejním, možno sa nájde niekto...

Gnocchi s cuketou, špenátom a mascarpone
Väčšinou robím gnocchi doma, ale ak sa použijú kupované, tak toto jedlo je super rýchlovka....