Zapekané nachos s chorizom, so syrom a s jarnou cibuľkou
Marek Bielčik
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 14. júna 2021
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 14. júna 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Do zapekacej misy vložíme vrstvu nachos, na ne dáme časť kyslej smotany ochutenej soľou a korením, časť choriza nakrájaného na malé kocky a najemno nasekanej jarnej cibuľky.
- 2
Takto pripravíme dve až tri vrstvy nachos. Na záver zasypeme nastrúhaným syrom. Zapekáme v rúre vyhriatej na 180 stupňov asi 10 minút.
- 3
Petržlenová majonéza: Do nádoby dáme majonézu a za stáleho šľahania pridávame petržlenový olej, až kým majonéza nezozelenie. Môžeme ju dochutiť soľou a korením.
Tiež nachos:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu