
Langoše bez kysnutia s oštiepkom
Cesto na ne je raz dva hotové a po vypražení sú nadýchané a chrumkavé. Vyskúšajte naše...

Škoricovo-čokoládové srdiečka
Pečivo z kysnutého cesta s cejlónskou škoricou a horkou čokoládou.

Originálna pizza Margherita
Upečte si vynikajúcu domácu pizzu podľa profíka Andreu Enu.

Palacinky s ovsenými vločkami
Do mlieka namočím drvené ovsené vločky a nechám stáť 15-20 minút. Potom pridám soľ, celé...

Krtkove mafiny
Nielen pre rozžiarené detské očká, ale aj pre veľkých maškrtníkov máme vynikajúci a pritom jednoduchý recept...

Shakshuka
Prípravou jednoduché, ale chuťou nesmierne komplexné a chutné jedlo podľa receptu od Simony Malkovej.

Rýchly domáci kečup
V sezóne čerstvých paradajok je ideálne využiť ich naplno. Aj na tento náš rýchly domáci kečup,...

Bravčová sekaná s cuketou
Sekaná z cukety a mletého bravčového pliecka je tá správna voľba k obedu.

Parené buchty s nutellovou plnkou
Parené buchty som už robila niekoľkokrát s inými plnkami ako jahodový lekvár, slivkový, ale s Nutellou ešte nie....

Makové koláčiky s malinovým snehom podľa Jozefíny Zaukolcovej
Upečte si vynikajúce kysnuté koláčiky podľa receptu uznávanej cukrárky a porotkyne šou Pečie celé Slovensko.

Černicový džem
Černice sú nesmierne chutné a vitamínmi nabité ovocie. Keď sa vám ich urodí viac, môžete...

Omeleta so stonkovým zelerom
Stonkový zeler je úžasná zelenina, ktorá sa dá použiť na mnoho spôsobov. Aj keď u...

Tokáň z bravčového mäsa
Toto je chutné a naše obľúbené jedlo. Každý ho robí inak, ja som použila túto...

Zeleninová nátierka na hrianky
Nátierka zo zeleniny vynikajúca na hriankach, ale vhodná je aj k párkom namiesto horčice.

Broskyňovo-tvarohový koláč s orieškami navrchu
Dobrý koláčik, ľahučký, vďaka orieškom chutí chrumkavo....

Rýchly slivkový koláč z jednoduchého drožďového cesta
Príprava cesta je rýchla a trochu iná ako u klasického kysnutého cesta. Jednoduchšie pečenie. Treba...

Krehký koláč s marinovanou cuketou a ricottou
Na marinádu cesnak prelisujeme, zmiešame s octom, medom, mletým čiernym korením, so soľou...

Ďalšie moje oškvarkové pagáče
Najskôr si urobíme kvások - 100 ml mlieka, 1 ČL cukru a droždie dobre premiešame a...

Kheer brûlée
Kheer brûlée je lahodný ryžový nákyp s príchuťou kardamónu a škorice pochádzajúci z južnej Indie....

Čučoriedkový koláč so želé
Lahodný, krásne farebný a plný ovocia, taký je náš čučoriedkový koláč so želé. Jeho...

Koláč s drobným ovocím a mandľovou posýpkou
Viac druhov ovocia znamená väčší chuťový koncert. A tá mandľová posýpka...