Slovenská ryža s pečenou zeleninou a klobásou
Foto: ideal
Vyskúšajte tento chutný recept s obľúbenou slovenskou ryžou od cestovín Ideál, ktorý môžete pripraviť na rodinný obed alebo
len tak na večeru.
Zdroj: Ideál
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Baklažán a cuketu pokrájajte na polovice plátkov, paradajky rozpoľte, cibuľu a cesnak nakrájajte na plátky. Klobásu nakrájajte na kolieska.
- 2
Všetko dajte na plech, pridajte čajovú lyžičku olivového oleja a pokvapkajte balzamikovým octom, osoľte a okoreňte. Dobre premiešajte a pečte v rúre predhriatej na 200 stupňov asi 30 minút.
- 3
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale.
- 4
Upečenú zeleninu a klobásu zmiešajte s cestovinami a servírujte ozdobené nasekanou petržlenovou vňaťou.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tarhoňa dnes v nabídce v Lidlu, slovenská rýže _nevím kde.