
Pečená paprika plnená kuskusom podľa moderátorky Kvetky Horváthovej
Televízna moderátorka Kvetka Horváthová sa rada stravuje pestro. A toto je jeden z jej obľúbených receptov....

Hovädzí stroganov
Kúsok dobrého mäsa, zopár ingrediencií a máte výborne jedlo na stole.

Mujadara - libanonská ryža so šošovicou
Mujadara - tradičny pokrm z Blízkeho východu, konkrétne Libanonu. Tvorí ho ryža a šošovica s jednoduchými konreninami....

Yaki Onigiri
Yaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova....

Perníkový koláč s čučoriedkami
Ľahká príprava, ktorej výsledkom je šťavnatý koláčik. Pohostenie za pár minút na stole...

Domáci ryžový nápoj
Domáci ryžový nápoj je skvelou alternatívou k mlieku a je ideálny pre tých, ktorí sú intolerantní na laktózu, majú alergiu na orechy alebo sóju, alebo dodržiavajú vegánsku stravu....

Bezlepkový svetlý chlieb s chrumkavou kôrkou
Pripravíme kvások z droždia, cukru a trochu vlažnej vody. Zamiešame a necháme nakvasiť cca 10...

Bezlepkový čučoriedkový koláč pečený vo forme na biskupský chlebíček
Šťavnatý a voňavý po čučoriedkach - taký je bezlepkový čučoriedkový koláč pečený vo forme na biskupský chlebíček....

Zapekaný morský vlk s ryžou a paradajkami
Doprajte si jedlo plné aromatických byliniek, šťavnatého morského vlka a krémovej syrovej omáčky s ryžou SOS...

Rebierka v sladkokyslej omáčke s jazmínovou ryžou
Vitajte v kuchyni plnej vôní a chuťových explózií! Dnes vám predstavíme recept na lahodné rebierka v sladkokyslej omáčke, podávané s jazmínovou ryžou....

Bezlepkové gruľovníky
„Grule“ na východe znamenajú zemiaky, čiže názov sa odvodil od zemiakovo-bryndzovej plnky, ktorá tvorí...

Restovaná ryža s paprikou
Jednoduché a rýchle jedlo, ktorým odľahčíte stravu po Vianociach.

Bezlepkové „ jojo“ fánky zo Salajky
Na prvý pohľad pripomínajúce piškóty, „jojo fánky“ alebo okrúhle šišky zo Salajky sú druhom zákusku pôvodne...

Čokoládové grilážky s burizónmi
Jedna z obľúbených nepečených dobrôt trocha inak. Bez orechov a Salka...

Ryžové lasagne
Ryžové lasagne sú lahodné a výdatné jedlo, ktoré spája chute lasagní s textúrou ryže.

Kukuričný nákyp s hnedou ryžou
Predhrejte rúru na 200 °C. Predhrejte v rúre aj zapekaciu misku. Medzitým uvarte ryžu podľa...

Bezlepkové perníčky v cukrovej poleve
Čo je lepší nápad v tomto adventnom období ako si vďaka vôni perníkového korenia privolať Vianoce?...

Kuracie prsia s krémovou ryžou a brokolicou
Ak milujete jednoduchosť jedál z jednej panvice rovnako ako my, máme pre vás dokonalý recept! So...

Kuracie prsia s pomarančom a feniklom
Explózia chuti. Jedinečná kombinácia basmati ryže s kuracími prsami s pomarančom a feniklom.

Krémové krevetové rizoto
Chutný recept s krevetami? Poďte vyskúšať recept na toto rýchle krémové krevetové rizoto, ktorého chuť si zamilujete. Je tak jednoduché na prípravu a hotové do 25 minút....

Nadýchané lievance s džemom Schwartau Extra
Na raňajky, sladký obed či ako olovrant, tieto výborné nadýchané lievance chutia malým aj veľkým...

Lososová miska
Chutný recept s lososom, hotový do pol hodiny? Vyskúšajte lososovú misku - je rýchla a jednoduchá na prípravu, obsahuje kopec zdravých surovín, ktoré zároveň poskytnú delikátne súznenie chutí....

Kapustový prívarok s bravčovým karé
Pre milovníkov prívarkov odporúčam pripraviť na obed alebo večeru.

Kuracie prsia v parnom hrnci
Kuracie prsia nakrájame na stredne veľké kusy. Nasolíme a okoreníme, ja som použil zmes na...

Turecká jogurtová polievka / Yayla çorbası
Výborná a veľmi jednoduchá polievka z tureckej kuchyne, ktorú máte hotovú za pár minút! Táto polievka...

Kysnuté jablkové rožky bez lepku
Výborné sladké pečivo s bohatou jablkovou plnkou poteší všetky vaše zmysly. Ak jablká neobľubujete, plnky...

Bezlepkový mrkvový koláčik
Obľúbené mrkvové koláčiky môžeme urobiť aj zaujímavejšie... a chutia vždy.

Plnené baklažánové roládky podľa módnej návrhárky Lýdie Eckhardt
Módna návrhárka Lýdia Eckhardt rada robí jedlá v zapekacích miskách, ktoré sa dajú pripraviť večer vopred a zapiecť až pred podávaním....