Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín!
Jednoduché, vďaka maslu lahodné cesto, do ktorého vám z vajíčok postačia len bielky. S cestom sa dobre pracuje a koláčiky z neho sú chrumkavé Zobraziť celý popisJednoduché, vďaka maslu lahodné cesto, do ktorého vám z vajíčok postačia len bielky. S cestom sa dobre pracuje a koláčiky z neho sú chrumkavé a jemné.
príprava
na 180 °C
Foto: Televízia Varecha
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu dáme do misy alebo na pracovnú dosku a spracujeme na hladké cesto. Cesto zabalíme do fólie a dáme na hodinu do chladničky.
- 2
Potom cesto rozvaľkáme, povykrajujeme ľubovoľné tvary a na plechu vystlanom papierom na pečenie vo vyhriatej rúre (180 °C) upečieme dozlatista. Koláčiky ľubovoľne ozdobíme.
Tiež drobné pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu