Tarhoňa zapečená s mletým mäsom
Ste fanúšikmi tarhone a milujete zapečené cestoviny? Potom vyskúšajte tento skvelý recept, v ktorom sú tieto výborné cestoviny skombinované s chutným mletým mäsom....
Cestoviny s mangoldom
Mangold je všestranne použiteľná zelenina. Listy môžeme použiť na šaláty, polievky, prílohy, hlavné jedlá....
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
Jednoduché a rýchle jedlo, ktoré výborne zasýti a bude mňam na obed či na večeru...
Škoricové gnocchi
Gnocchi nemusia byť pripravené len naslano, ale pochutnať sa dá aj na sladkej verzii.
Zapekané penne s paradajkami a s mozzarellou
Keď potrebujete bez veľkej prípravy a námahy urobiť obed alebo večeru, sú jedlá z jednej panvice...
Bezlepkové cestoviny s dusenou mrkvou
Ak hľadáte lacný, rýchly, chutný a diétny recept na obed napríklad aj do práce, ...
Tuniakové špagety z jedného pekáča
Jedlá z jedného hrnca patria k veľmi obľúbeným, lebo pri ich príprave sa v kuchyni toľko...
Špagety v cesnakovo-syrovej omáčke
Pretlačený cesnak orestujeme na masle v hlbšej panvici. Pridáme slaninu narezanú na kocky a orestujeme spolu...
Paradajková omáčka na cestoviny
V lete sú paradajkové jedlá veľmi obľúbené a v omáčke na cestoviny skvelo vynikne ich chuť....
Pizza špízy zo zvyšných cestovín
Cestoviny musia byť uvarené a dobre odkvapkané. Postupne ich napichujeme jednu za druhou (9-10 kusov) na...
Cestoviny s tofu v krémovej miso omáčke
Taká operatívna rýchlovka, tofu sa dá nahradiť čímkoľvek. Kocku tofu mám vždy v chladničke po ruke....
Domáce plnené tortellini s ricottou a so špenátom
Niektoré jedlá sú prosto také obľúbené, že ich doma varíme naozaj často. Určite k nim patria aj domáce plnené cestoviny....
Čerstvé bazalkové pesto
Voňavé bazalkové lístky sú ideálne na prípravu domáceho pesta na cestoviny....
Výborné mätové pesto
Rýchle a veľmi jednoduché jedlo, ktoré máme doma veľmi radi. Toto výborné pesto je moje najobľúbenejšie a robím ho často, najmä teraz keď je veľa čerstvej mäty....
Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.
Rýchle gnocchi v smotanovej paradajkovej omáčke
Vo vode podľa návodu na obale uvaríme gnocchi. Použila som kupované, pretože je to dobrá...
Gnocchi v syrovo-hubovej omáčke
Sušené huby necháme odstáť namočené vo vode aspoň 30 minút. Cibuľu nakrájame nadrobno a zľahka osmažíme...
Bezlepkové zapekané cestoviny s brokolicou a bešamelom
Rýchly obed či večera? Pripravte si bezlepkové zapekané cestoviny. S brokolicou a bešamelom vám budú určite chutiť....
Zapekané rezance s orechmi a so slivkovým lekvárom
Zapekané rezance so slivkovým lekvárom je často spomínané jedlo z detstva staršej generácie, zároveň je to...
Tagliatelle so špenátovo-bazalkovým pestom
Stačí rozmixovať suroviny na pesto, uvariť cestoviny a môžete večerať.
Kolienka so šampiňónmi, s hráškom a červeným pestom
Zeleninu nakrájame na malé kúsky. Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, papriku a mrkvu...
Rýchla bolonská omáčka na cestoviny
Bolonská omáčka je jednou z najobľúbenejších omáčok na cestoviny....
Domáce cesto na cestoviny
Či už rezance do polievky, široké rezance či fliačky – na domáce cestoviny nedáme dopustiť...
Tagliatelle s mäsovými guľôčkami v paradajkovej omáčke
Pečivo nahrubo nasekáme a presypeme do väčšej misky. Polejeme ho mliekom a necháme postáť. Nakrájame...