Tagliatelle s kimchi, shiitake a údeným tofu
Suroviny
| 200 g |  | 
| 1/2 ks |  | 
| 1/4 ks |  | 
| 1/4 ks |  | 
| 1 strúčik |  | 
| 110 g |  | 
| 100 g |  | 
| 20 g |  | 
| 100 g (+ šťava) |  | 
| (podľa vlastného výberu) |  | 
|  | |
|  | |
|  | |
| z 1/2 citróna (voliteľné) |  | 
Postup
- 
                                                    1
                                                    Vo wok panvici na oleji opražíme na plátky nakrájanú cibuľu spolu s na plátky nakrájanou paprikou a na plátky nakrájaným feniklom. 
- 2
Pridáme na kocky nakrájané tofu, shiitake, nadrobno nakrájaný cesnak a sušené paradajky, ochutíme a približne 10-15 minút dusíme. 
- 3
Tiež cestoviny:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2








 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu