Tagliatelle s kimchi, shiitake a údeným tofu
Suroviny
| 200 g |
|
| 1/2 ks |
|
| 1/4 ks |
|
| 1/4 ks |
|
| 1 strúčik |
|
| 110 g |
|
| 100 g |
|
| 20 g |
|
| 100 g (+ šťava) |
|
| (podľa vlastného výberu) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| z 1/2 citróna (voliteľné) |
|
Postup
-
1
Vo wok panvici na oleji opražíme na plátky nakrájanú cibuľu spolu s na plátky nakrájanou paprikou a na plátky nakrájaným feniklom.
- 2
Pridáme na kocky nakrájané tofu, shiitake, nadrobno nakrájaný cesnak a sušené paradajky, ochutíme a približne 10-15 minút dusíme.
- 3
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2










Diskusia k receptu