
Škoricové gnocchi
Gnocchi nemusia byť pripravené len naslano, ale pochutnať sa dá aj na sladkej verzii.

Zapekané penne s paradajkami a s mozzarellou
Keď potrebujete bez veľkej prípravy a námahy urobiť obed alebo večeru, sú jedlá z jednej panvice...

Bezlepkové cestoviny s dusenou mrkvou
Ak hľadáte lacný, rýchly, chutný a diétny recept na obed napríklad aj do práce, ...

Tuniakové špagety z jedného pekáča
Jedlá z jedného hrnca patria k veľmi obľúbeným, lebo pri ich príprave sa v kuchyni toľko...

Špagety v cesnakovo-syrovej omáčke
Pretlačený cesnak orestujeme na masle v hlbšej panvici. Pridáme slaninu narezanú na kocky a orestujeme spolu...

Paradajková omáčka na cestoviny
V lete sú paradajkové jedlá veľmi obľúbené a v omáčke na cestoviny skvelo vynikne ich chuť....

Pizza špízy zo zvyšných cestovín
Cestoviny musia byť uvarené a dobre odkvapkané. Postupne ich napichujeme jednu za druhou (9-10 kusov) na...

Cestoviny s tofu v krémovej miso omáčke
Taká operatívna rýchlovka, tofu sa dá nahradiť čímkoľvek. Kocku tofu mám vždy v chladničke po ruke....

Domáce plnené tortellini s ricottou a so špenátom
Niektoré jedlá sú prosto také obľúbené, že ich doma varíme naozaj často. Určite k nim patria aj domáce plnené cestoviny....

Čerstvé bazalkové pesto
Voňavé bazalkové lístky sú ideálne na prípravu domáceho pesta na cestoviny....

Výborné mätové pesto
Rýchle a veľmi jednoduché jedlo, ktoré máme doma veľmi radi. Toto výborné pesto je moje najobľúbenejšie a robím ho často, najmä teraz keď je veľa čerstvej mäty....

Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.

Rýchle gnocchi v smotanovej paradajkovej omáčke
Vo vode podľa návodu na obale uvaríme gnocchi. Použila som kupované, pretože je to dobrá...

Gnocchi v syrovo-hubovej omáčke
Sušené huby necháme odstáť namočené vo vode aspoň 30 minút. Cibuľu nakrájame nadrobno a zľahka osmažíme...

Bezlepkové zapekané cestoviny s brokolicou a bešamelom
Rýchly obed či večera? Pripravte si bezlepkové zapekané cestoviny. S brokolicou a bešamelom vám budú určite chutiť....

Zapekané rezance s orechmi a so slivkovým lekvárom
Zapekané rezance so slivkovým lekvárom je často spomínané jedlo z detstva staršej generácie, zároveň je to...

Tagliatelle so špenátovo-bazalkovým pestom
Stačí rozmixovať suroviny na pesto, uvariť cestoviny a môžete večerať.

Kolienka so šampiňónmi, s hráškom a červeným pestom
Zeleninu nakrájame na malé kúsky. Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, papriku a mrkvu...

Rýchla bolonská omáčka na cestoviny
Bolonská omáčka je jednou z najobľúbenejších omáčok na cestoviny....

Domáce cesto na cestoviny
Či už rezance do polievky, široké rezance či fliačky – na domáce cestoviny nedáme dopustiť...

Tagliatelle s mäsovými guľôčkami v paradajkovej omáčke
Pečivo nahrubo nasekáme a presypeme do väčšej misky. Polejeme ho mliekom a necháme postáť. Nakrájame...

Cviklové pirohy s bryndzovou plnkou
Ozvláštnite svoje pirohy cviklou v ceste. Plniť ich môžete aj tvarohovou plnkou naslano a lekvárom nasladko....

Opražené cestoviny s cibuľou a cesnakom
Dobrota ako príloha a pri nejakej diéte aj ako jedlo. A la Vianni

Linguine s mrazenými morskými plodmi na víne
Boli by čerstvé morské plody lepšie? Jasné! Ale tie sa u nás aj tak kupujú rozmrazené, takže je to vlastne jedno....