Rybací perkelt
Rybacie filé nemusí byť iba vyprážané. Dá sa pripraviť na mnoho iných spôsobov. Čo tak...
Rýchla krkovička na pive
Vynikajúci obed či večera pre celú rodinu. Našu marinovanú krkovičku odporúčame podávať s chlebíkom, feferónkami...
Super šťavnaté rezne z kuracích pŕs
Zvonka chrumkavé a zvnútra mäkké a šťavnaté. Takýmto spôsobom si môžete pripraviť každý deň za pár minút čerstvé rezne....
Bezlepkové lasagne
Obľúbený recept som urobila pre bezlepkáčov... Sú vynikajúce, vyskúšajte.
Bezlepkové tekvicové tortellini
Tekvicové tortellini sú príjemnou zmenou v dennom jedálničku. Najmä teraz na jeseň, v sezóne tekvíc, sa ich oplatí vyskúšať....
Špagetová tekvica s kuracím mäsom
Špagetová tekvica je úžasná zelenina. Dá sa použiť na koláče, k mäsu, s rôznymi omáčkami alebo ako klasické špagety s kečupom a syrom....
Šošovicová polievka so zeleninou, klobásou a sušenými slivkami
Šošovicová polievka - naša stará dobrá slovenská klasika. Kto by ju nemal rád? Hlavne teraz na jeseň, keď sa vonku už ochladzuje, polievočka dobre padne....
Kačica na pomarančoch so šalviou
Kačica patrí k jedlám, ktoré pripravuje šéfkuchár Igor Čehy najradšej, a nám odtajnil, ako...
Bezlepkové pečeňové halušky do polievky
Komu sa zunujú rezance, tak nech vyskúša pečeňové halušky do polievky. Príjemná zmena v domácom...
Bezlepkové lasagne s mletým hovädzím mäsom a bešamelom
Talianska špecialita s mletým hovädzím mäsom a bešamelom.
Vynikajúce španielske vtáčiky
Perfektné a výdatné jedlo, to je hovädzí plátok plnený slaninkou, vajíčkom, uhorkou, mrkvou...
Slaný koláč s pečenou červenou repou
Ak chcete, aby bol koláč pestrofarebný, namiešajte doň rôznofarebné repy....
Ryžový nákyp s bobuľovým ovocím a mandľami
Tradičné sladké jedlo ako od mamky či babky sme tentokrát trochu obmenili. Náš ryžový nákyp s...
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s makarónmi
Pre veľkých aj malých, obed či večera s nenáročnou prípravou.
Bezlepkový zabíjačkový koláč
Hľadáte recept na slaný koláč, ktorý aj zasýti? Klikli ste na správny recept.
Výborné zemiakové langoše
Cesto s pridaním varených zemiakov zostane dlhšie mäkké. Langoš je výborný s cesnakom, syrom, ...
Tarhoňa zapečená s mletým mäsom
Cestovinové jedlá sú vďačné, lebo sú rýchlo hotové, sýte a samozrejme veľmi chutné. Vyskúšajte...
Pečený kohút alebo sliepka na jablkách a cesnaku
Ak máte radi netradičné chute, vyskúšajte tento nový recept. Pečené jablká so škoricou a pečený...
Živánska na plechu
Zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska, pridáme soľ, červenú sladkú papriku a premiešame. Stehná vykostíme, ...
Krémové tekvicové rizoto
Lepšie krémové tekvicové rizoto som snáď ešte nemala! Ak aj vy zbožňujete tekvicové recepty, určite si recept uložte a vyskúšajte počas tekvicovej sezóny....
Drožďové a tofu knedličky do polievky
Alternatíva chutných knedličiek do polievky pre vegetariánov.
Tatarčené pirohy
Tieto pirohy pochádzajú zo severovýchodného Slovenska a názov tatarčené dostali podľa slova tatarka, čo je pohánka,...
Batatovo-zemiakové lokše s restovanou pečeňou s jablkami
Lokše s pečeňou, to je obľúbená klasika, ktorú si nemusíme vychutnať len niekde na jarmoku...
Zapečená ryža s brokolicou a so syrom
Táto zapečená ryža s brokolicou a syrom je jednoduchý, bezmäsitý recept, ktorý si pripravíte behom chvíľky. Recept je ideálny, ak už máte uvarenú ryžu a neviete, ako ju spotrebovať....
Mačanka - hubová polievka
Nakrájame cibuľu nadrobno, slaninku na kocky. Slaninku oškvaríme a pridáme nakrájanú cibuľu. Opražíme dozlatista...
Pohánka s hubami a rukolou
Pohánka je zdravá a na prípravu jedál veľmi vďačná surovina. Dá sa použiť na prípravu rozličných...
Krémová polievka z červenej šošovice (Mercimek çorbası)
Táto skvelá polievka z červenej šošovice je veľmi jednoduchá, rýchla a naozaj len z mála surovín....
Mäsové guľky v kurkumovej omáčke
Kurkuma je veľmi zdravé korenie. Väčšinou sa používa mletá, ale výborne sa do kuchyne hodí...
Hovädzie na hubách s basmati ryžou
Worcesterská omáčka je skvelým základom marinády pre hovädzie mäso, ktoré dopĺňajú hríby a príjemná a ľahká...
Mäsové guľky v cibuľovo-horčicovej omáčke
Jemný „twist“ na mäsové guľky. S čerstvou bagetou je to najlepšie.
Losos s pórom a kaparami
Pohodové jedlo do sychravých chladných dní. A ak zoženiete kvalitného lososa, povýšite ho na dobrý nedeľný obed....