
Hlivový paprikáš s kuracinkou a domácimi zemiakovými nokami
Kuracie prsia a k nim hliva, pre mňa kombinácia asi tá najlepšia... so smotanou, ...

Kuracie prsia v kôprovo-medovej omáčke
Toto je moje TOP1 ! Najlepšie jedlo aké som kedy jedla, keď ho moja mama robila...

Rybací šalát
Keďže máme doma šikovného rybára, tak musíme vymýšľať rôzne spôsoby prípravy rybacieho mäsa. Jesť...

Jemná cícerová polievka s pórom a mrkvou
Veľmi jednoduchá a ľahká polievka z cíceru. Chutí výborne samotná, ale vynikajúco sa hodí aj...

Makaróny s mletým mäsom
Dnes bolo treba rýchlo navariť, tak prišli na rad obľúbené makaróny.

Kyslá kapusta a vylepšené džatky
Je pochmúrny čas, za rohom číha chrípka, tak kyslá kapusta má zelenú.

Špagety s paradajkovo-smotanovou omáčkou
Tieto fantastické špagety sú nielen rýchle a jednoduché na prípravu, ale aj vynikajúco chutia. Tento...

Perky
:)... tradičné slovenské:)))..... perky syrové, makové, lekvárove:D:D..... a moje dnešné:-*

Údená šunka (Gammon)
Kedze manzel moc neoblubuje kacicu alebo hus, tak sme mali 1. - 2. sviatok...

Zeleninovo-hubová polievka
... a opäť inšpirácia od priateľa Máčika - naozaj výborná voňavá polievočka :)

Špagety Pomodoro (s paradajkovou omáčkou)
Sú to naše najobľúbenejšie špagety, rýchlo a jednoducho hotové za pár minút.

Granadírsky pochod s uhorkovým šalátom
Recept na granadír mi dala sesternica, je veľmi jednoduchý, robila som ho prvý krát a...

Jednoduchá, zdravá polievka od starkej Marky
Varila ju moja milovaná starká Marka a mala neuveriteľnú chuť, ako ostatne všetko, čo varila...

Karfiolovo-zemiakové fašírky
Chrumkavé zvonka a mäkkučké vo vnútri, fašírky na tento štýl robievam najradšej, pretože sú pečené...

Rybacia polievka Kakavia
Cibuľu nakrájame na väčšie kocky. Mrkvu aj zemiaky si nakrájame na menšie kocky. Do rozpáleného...

Feniklová polievka
Fenikel očistíme a nakrájame na kocky. V hrnci speníme na masle nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme...

Sirup z kvetov púpavy
Predstavujem Vám spôsob prípravy sirupu ako ho robím ja. Je výborný cez zimu do čaju...

Thang Zhong - japonská technológia pečenia
Thang Zhong je stará, pôvodne japonská technológia, pečenia, ktorá sa čoskoro rozšírila do celej...

Guláš kurací na spôsob diviny
Podobný guľáš som už robil jelení. To bol prvý recept čo som sem vložil. Nevedel...

Šošovicová polievka s párkami
Toto je skvela polievka, nie je narocna ani na suroviny, ani na cas a je...

Obyčajné halušky s údenou slaninkou
Halušky sú veľmi vdačné jedlo, či už s vajcom, hubami, kyslou smotanou, tvarohom...

Marhuľový sirup
Umyté marhule rozpolíme, kôstky vyberieme a plody zomelieme v mäsovom mlynčeku. Získanú šťavu precedíme a...
Halušky s kalerábom
Nezvyčajná variácia tradičného slovenského jedla, ktorú si obľúbite nielen kvôli jej chuti, ale aj jednoduchej...

Tagliatelle s pečiarkami, paradajkami a smotanou
Chcela som urobiť cestoviny inak, ako robievam zvyčajne

Kapustnica-extra
Vegetariánska Kapustnica. Je to naozaj, veľmi chutná Kapustnica. Vrelo Vám ju odporúčam, budete...

Vaječný koňak s vanilkovým pudingom
Vaječný koňak som robievala s lekárenským čistým liehom, ktorý som nariedila tak, aby bol koňak...

Bulgur so zeleninou a s cícerom
Super zdravý obed hotový za menej ako pol hodinu....
Cestoviny podľa Tamary Kramárovej
Jednoduchý, rýchly a lacný recept od hudobníčky Tamary Kramárovej, ktorý poteší hlavne peňaženky všetkých študentov....