Foto: afataga
Mala som chuť na ľahký obed, spomenula som si na tento rcp, raz som ho videla na nete, varil ho Zdeněk Pohlreich v jenom Zobraziť celý popisMala som chuť na ľahký obed, spomenula som si na tento rcp, raz som ho videla na nete, varil ho Zdeněk Pohlreich v jenom v prvých dielov Ano šéfe.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriacej osolenej vody som dala variť špagety, asi 3 min. pred ich dovarenim som dala na panvicu maslo a keď začalo trochu bublať, prihodila som k nemu parmazán a korenie
-
2
Treba rýchlo premiešať, do panvice som dala uvarené špagety, premiešala, odstavila, pridala vňať a znova premiešala, to je všetko.
-
3
Na tanieri som ešte posypala parmazánom. Moja skúsenosť pre druhý raz: na maslo treba najskôr špagety a potom syr a korenie, nakoniec vňať, lebo pri tomto postupe sa mi časť syra prilepila na panvicu, ale zas nebol zlý taký pripečený :-)
vdaka ta tip
@tiginko ja ani veru neviem, ci za sociku bolo u nas dostat parmazan
@violeta jasne, aj tak sa da, chcela som skusit podla Zdenu :-)
@caterina naco zbytocne provokovat? :-)
@jozka2 robievam cestoviny na vela sposobov, pouzivam aj tebou spominane suroviny, okrem redkvicky, teraz som chcela take dietne a hviezdicky? to mi je uplne fuk :-)
@radox1 s cesnakom je to uz zas ine jedlo, potrebovala som dietne, nebolo mi dobre
Mas asi podobne chute ako ja.
@elixir mam radost :-), aj v piatok som si varila podobne, ale dala som aj chilli a trochu bazalky