Foto: luss44
Dnes bolo treba rýchlo navariť, tak prišli na rad obľúbené makaróny.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
U mäsiara som si dala zomlieť bravčové pliecko, ktoré som vo woku orestovala na cibuľke, osolila, posypala mletým čiernym korením, podliala troškou vody a pod pokrievkou podusila.
-
2
nedávno som v Lidli objavila paprikovú pastu pikantnú - obsahuje 87% mletej pálivej papriky, tak aj z tej som pridala do mäska 1,5 ČL, mohla som aj menej, lebo výsledok bol dosť pikantný, ale okrem mňa to nikomu u nás nevadilo :) nedávno som túto pastu dala aj do oškvarkovej pomazánky a bola super.
-
3
Kým sa mäso dusilo, uvarila som makaróny. Nakoniec som k mäsu pridala oregáno, prelisovaný cesnak a trochu kečupu, prehriala ešte všetko spolu a vypla plyn. Uvarené makaróny som dala do woku k mäsovej zmesi, dobre premiešala a prikryla, cestoviny si natiahnu tú dobrú chuť a šťavu.
Jedlo ako stvorené pre vyťaženého gazdinkoša ako ja. Vyskúšané, chutné. Kombinácia oregána, cesnaku a paprikovej pasty nemala chybu. Chválim.