Foto: bozulka
Postup
-
1
Na tenké pružky nakrájanú kapustu dáme do hrnca s vriacou vodou,trošku osolíme a pridáme aj na kostičky nakrájanú cibuľu/surovú/.Pridáme koreniny a povaríme asi 15-20 min.Z oleja a hl.múky si urobíme zápražku/možeme orestovať aj 1 strúčik cesnaku,druhý dáme až pred dokončením jedla/
- 2
Ja nerobím hustú tak netreba ju riediť vodou a nalejem do kausty,pridám rajčinový ptretlak,cukor, slepačí bujon a nechám povariť asi 10 min.Potom ešte dochutim podľa potreby a našej chuti.Ja mám rada pikantné. Na ozdobu aj pre chuť po vypnutí pridávam zelerovu vňaťku. Zatial každému chutila.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja mám takú skúsenosť,keď sa jedlo podá na správnom mieste a v správny čas všetko može byť úplne nové.
Tak s chuťou dotoho !!!
Moj syn vzdy hovoril - maminka chili da aj do torty.I ked ktovie.....?